Anunţ pentru fanii BMW care vor vizita ARENA AUTO FEST 2023

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Avem să facem un anunţ special pentru fanii BMW care vor vizita ARENA AUTO FEST 2023! Dealerul oficial BMW în ţara noastră, compania AutoSpace, va fi prezent la evenimentul nostru cu un program propriu! În funcţie de acesta vă puteţi planifica ziua în care să alegeți să vizitaţi festivalul.

Aşadar, în ziua de 24 iunie, sâmbătă, publicul va putea face cunoştinţă în standul BMW cu o flotă de maşini exclusiv electrice din gama BMW i. Printre ele se va găsi şi un sedan BMW i7 implicat în desfășurarea Summitului Comunităţii Politice Europene din 1 iunie.

Duminică însă, 25 iunie, va fi ziua modelelor BMW X. Anume duminică va fi expus modelul XM de top. Mai mult, tot în a doua zi a ARENA AUTO FEST 2023 pe vizitatori îi vor aștepta două surprize din gama BMW X. Despre ce modele este vorba, nici noi nu ştim exact am aflat mai târziu!

Astfel fiind spuse, fiţi pe fază şi alegeţi ziua potrivită pentru a vizita ARENA AUTO FEST 2023!

@autoblog.md

@BMW Moldova va aduce la Arena Auto Fest multe modele superbe! Simbata veti putea admira gama de electrice BMW i, printre care și BMW i7, una din mașinile de la summit. Duminică veti putea admira BMW XM și alte două surprize din gama X #arenaautofest #autoblogmd #chisinauarena #bmwmoldova

♬ original sound – Constantin Mihalachi

Biletele la eveniment le puteți găsi pe AFISHA.MD sau Ticket.AutoBlog.MD!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!

Cmentariile sunt închise