(video) Noul Bentley Residences din Miami va include garaje şi terminale de încărcare în fiecare apartament

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Bentley Motors s-a apucat să construiască un complex locativ de lux sub forma unui zgârie-nori, numit Bentley Residences, în Miami, iar o caracteristică unică a sa este că va oferi tuturor rezidenților un garaj în apartament, unul pentru maximum patru mașini, dar şi cu terminale de încărcare pentru cele electrice.

Accesul în garaje va fi asigurat de un lift inovator – Dezervator – numit după partenerul de dezvoltare Dezer Development. Potenţialii rezidenţi îl pot experimenta în cadrul unui tur de realitate virtuală.

Miami Bentley Residences va include patru astfel de ascensoare care au capacitatea de a transporta mașini până la ultimul etaj al clădirii înalte de aproape 230 de metri. Fiecare lift dispune de un sistem hidraulic care prinde o mașină de anvelope pentru a o trage deasupra unui sistem robotizat de navetă, care, la rândul său, transportă o mașină în sus sau în jos la etajul necesar.

Călătoria cu Dezervator, în timp ce şoferul sau pasagerii vor sta în maşină, este o experiență unică. Pereţii din sticlă vor oferi o vedere panoramică completă a zonelor comune ale clădirii.

Fiecare rezident va avea un garaj personal pentru trei sau patru mașini în apartamentul său, completat cu opțiunea de a mai fi montate terminale de încărcare a vehiculelor electrice, oferind astfel depozitare privată, convenabilă și sigură pentru colecțiile lor de mașini, până la etajul 61.

Autocolante RFID vor fi plasate în mașinile proprii ale tuturor rezidenților, care vor fi scanate automat la sosirea în clădire, declanșând un sistem de iluminat sofisticat pentru a ghida șoferul către liftul corect. Tehnologia va recunoaște acest ID și îl va duce direct la domiciliu, fără ca șoferul să fie nevoit să coboare din vehicul sau chiar să apese un buton.

Vizitatorii Bentley Residences, inclusiv prietenii și familia rezidenților, vor putea folosi parcările suplimentare de sub clădire. Garajul de la parter va include și stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice și plug-in hybrid. Pe lângă cele 216 apartamente va mai exista un centru de wellness şi un cinema, printre multe altele.

Prețurile încep de la 4.2 milioane de dolari pentru un apartament. Lucrările de construcţie vor demara în 2023 şi se vor finaliza în 2026.

[embeddoc url=”https://bentleyresidencesmiami.com/wp-content/themes/builder/_content/global/BentleyResidences_AmenityPlans.pdf”]
[embeddoc url=”https://bentleyresidencesmiami.com/wp-content/themes/builder/_content/global/BentleyResidences_FloorPlans.pdf”]
[embeddoc url=”https://bentleyresidencesmiami.com/wp-content/themes/builder/_content/global/BentleyResidences_FactSheet.pdf”]
[embeddoc url=”https://bentleyresidencesmiami.com/wp-content/themes/builder/_content/global/BentleyResidences_RackBrochure.pdf”]

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise