(video) Poate fi folosită şi pe iahturi! Bugatti scoate la vânzare o frumoasă masă de biliard din fibră de carbon

Colecția finală Bugatti începe întotdeauna cu o mașină hiper sportivă parcată în garajul cunoscătorului de înaltă performanță. Dar dedicarea față de Bugatti se poate extinde dincolo de produsele cu patru roți care provin de la Atelierul din Molsheim.

Cel mai nou produs din colecția Bugatti Lifestyle este o masă de biliard, împodobită în fibră de carbon, construită după standardele înalte şi potrivite ale celebrei game de modele de la marca franceză de lux. Aceasta poate înfrumuseţa o cameră de acasă sau poate fi utilizată pe un iaht deoarece are o tehnologie opțională de auto nivelare giroscopică extrem de avansată!

https://player.vimeo.com/video/544484374

Masa de biliard din imagini este licențiată oficial şi este realizată în parteneriat cu IXO® – o companie formată din designeri și specialiști în construcția produselor din fibră de carbon – fiind încă o piesă exclusivă pentru orice colecționar Bugatti.

Fidel numelui Bugatti, masa de biliard folosește tehnologie inovatoare pentru a-i oferi avantajul față de produsele rivale. Un sistem servo-acționat opțional folosește un senzor giroscopic pentru nivelarea mesei – în cazul instalării la bordul unui iaht. Fiecare picior se poate deplasa pentru a compensa mișcarea pe apă a unei nave și astfel rămâne perfect nivelat. Sistemul se poate regla în doar 5 milisecunde, iar mișcarea este finalizată într-o liniște totală, cu reglare fără vibrații.

La fel ca mașinile hiper sport fabricate în Molsheim, masa de biliard este fabricată din materiale de cea mai înaltă calitate și poartă chiar faimoasa insignă Bugatti. Finisajul din fibră de carbon reprezintă natura sportivă a mărcii franceze de lux, în timp ce cadrul puternic al mesei este sprijinit de aluminiu și titan prelucrat. Produsul îndeplinește standardele unei mese de biliard pentru turnee profesionale.

Părțile laterale ale sertarelor mesei de biliard sunt fabricate din aluminiu prelucrat CNC, periat și anodizat, completat cu sigla Bugatti. Buzunarele pentru bile din oțel inoxidabil sunt căptușite cu piele, cu accesorii complete cu șuruburi și piulițe din titan pentru a preveni coroziunea. Interesant mai este că masa aprinde automat semne pentru poziționarea ușoară a triunghiului și a bilei albe, datorită mai multor senzori de prezență.

În timp ce masa de biliard Bugatti completează orice mașină hiper sport dintr-o colecție, produsele dintr-o gamă de accesorii oficiale sunt potrivirea perfectă pentru acest echipament sportiv. Suportul pentru perete este finisat din fibră de carbon, oferind și un ecran tactil de 13 inci, de înaltă rezoluție, pentru a ține evidența scorurilor. Iar tacurile din fibră de carbon sunt prevăzute cu capete din aluminiu anodizat și prelucrate CNC, realizate în același design cu cel al butoanelor din maşinile Bugatti.

Cu masa mai vine un plafon cu LED reglabil, la fel făcut din fibră de carbon, în timp ce alte accesorii oficiale marca Bugatti includ o cutie de cretă, finisată în negru cu aluminiu anodizat, perie de curățat neagră, o valiză din piele Bugatti pentru transportul setului de bile Aramith Tournament Pro, în timp ce un stick USB într-o carcasă din aluminiu prelucrată CNC, include fotografii și videoclipuri ale fiecărei mese realizate, astfel încât clientul să poată vedea istoria completă a etapelor de fabricație a acesteia.

Cutia în care se va livra fiecare masă este căptușită cu aceeași piele utilizată în construcția mesei de biliard.

O placă unică împodobește fiecare masă, afișând faimosul logo Bugatti și numărul ediției limitate pentru fiecare produs – la fel ca la fiecare mașină hiper sport primită de la Atelier. Masa de biliard va fi realizată într-o serie limitată de 30 de exemplare, dintre care cinci vor fi realizate de IXO în 2021.

Prima masă de biliard oficială Bugatti va fi livrată clientului în iunie și este disponibilă pentru cumpărare pentru suma de 250.000 de euro, inclusiv accesoriile.

[embeddoc url=”https://autoblog.md/media/2021/05/BUGATTI-POOL-TABLE-BROCHURE.pdf” viewer=”browser”]

Cmentariile sunt închise