(foto) Mansory modifică noul Mercedes-Maybach S-Class, inclusiv versiunea sa cu V12

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După ce a fost prezentat Mercedes-Maybach GLS by Mansory în urmă cu câteva săptămâni, atelierul german de tuning a decis să se ocupe şi de sedanul de top al brandului. Deocamdată este primul program de modificare a unui Mercedes-Maybach S-Class!

Ce propune Mansory:

  • Pentru a accentua și mai mult aspectul deja foarte elegant al modelului, Mansory a instalat numeroase părţi suplimentare din carbon în jurul vehiculului. Materialul nobil și ușor este utilizat pe prizele de aer frontale, sub și în lateralul șorțului față, pe praguri, pe oglinzile exterioare retrovizoare și pe șorțul posterior. Difuzorul, ca atare, poate fi oferit cu o lumină de frână centrală sau fără. Alte aplicații din carbon sub forma unui spoiler pe marginea acoperişului şi altuia pe marginea hayonului, împreună cu vopseaua în două tonuri, completează aspectul exterior.
  • În funcție de dorințele clientului, sedanul poate fi echipat cu jante lucioase (turnate), special dezvoltate, de tip V.6 sau FS.23, cu dimensiuni 9×22 inchi (față) și 10.5×22 inchi (spate), care au fost special dezvoltate pentru acest model. Anvelopele au dimensiuni corespunzătoare 265/30 R22 și 305/25 R22.
  • Întregul interior este complet împrospătat prin retapiţare, în cea mai bună piele, pe fiecare componentă imaginabilă. În plus, toate cusăturile pot fi schimbate în culori individuale, cum ar fi cele ale vopselei exterioare. Diverse inserții din carbon, un volan sport din piele, covorașe de podea și un set de pedale din aluminiu, toate cu logouri discrete Mansory, completează rafinamentul interiorului și pun accente vizuale suplimentare.
  • Se anunţă şi un upgrade de performanţă. Cu ajutorul unei unități ECU modificate, așa-numitul Mansory Performance PowerBox, dar şi a unui sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, modelele S 580 cu V8 de 4.0 litri, cât și S 680 cu V12 de 6.0 litri devin mult mai puternice:
    • S 580 va genera 600 CP (+97) şi 820 Nm (+120).
    • S 650 va genera 720 CP (+108) şi 1.000 Nm (+100).

Costul tuturor modificărilor nu se anunţă public.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/