(foto) Oferta Mansory pentru noul Mercedes-Maybach GLS, ca răspuns la cea din portofoliul BRABUS

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un atelier de tuning a ales să modifice noul Mercedes-Maybach GLS, fiind vorba despre Mansory. Este într-un fel un răspuns, o alternativă proiectului BRABUS, maşinile fiind practic identice în ce priveşte numărul de cai putere şi proaspăta performanţă dinamică.

Ce propune Mansory:

  • Un bodykit exterior din fibră de carbon. Aproape toate componentele caroseriei sunt fie complet fabricate în carbon, fie modernizate cu aplicații de carbon. Clientul are acces la toate variantele de carbon pe care Mansory le oferă în portofoliul său, care include patru colecții diferite, cu un total de 10 texturi diferite.
  • De exemplu, partea frontală a SUV-ului este modernizată în zona șorțului cu o buză, noi lumini de zi LED, aripioare laterale și prize de aer din carbon. Grila frontală de radiator, inclusiv lamele sale verticale, este lăsată standard ori discret întunecată la cerere, ori finisată în întregime din carbon. Un bullbar cromat poate fi, de asemenea, montat la cerere.
  • Pe flancuri, noile praguri laterale oferă un stil interesant și o abordare nouă, holistică a designului. În plus, aceste modificări fac să pară semnificativ mai puternic, mai scund și mai lat în același timp. Capacele oglinzilor retrovizoare sunt confecționate din carbon.
  • Șorțul posterior cu difuzor, realizat tot în întregime din carbon, scoate în evidență cele două terminaţii decorative gemene ale sistemului sport de evacuare a gazelor de eşapament și a treia lumină de frână montată central. La cerere, şi aici poate fi montat un bullbar.
  • Jante forjate negre lucioase de model V.6, în mărimea 10×24 inci, sunt montate pe maşină. Datorită aliajelor sale speciale de aluminiu, această jantă forjată deosebit de ușoară este omologată nu numai pentru viteze crescute, ci și pentru sarcini mari ale roților în egală măsură. Anvelopele sunt de înaltă performanţă în dimensiunile 295/35 R24.
  • Motorul V8 de sub capotă beneficiază de un upgrade puternic de performanță, pe lângă un nou capac decorativ din carbon: o unitate ECU modificată pentru sistemul de management al motorului, noi turbocompresoare și un sistem de evacuare sport complet nou, cu convertizoare catalitice de înaltă performanță. Rezultatul este 820 CP și 980 Nm de cuplu (modelul BRABUS oferă 800 CP şi 950 Nm).
  • Poate realiza 0-100 km/h în 4.4 secunde (modelul BRABUS în 4.5), în timp ce viteza maximă îi este limitată la 300 de km/h.
  • Doar cele mai fine materiale își găsesc locul în interior, care este complet retapiţat cu piele și reflectă elegant standardele înalte de confort, lux și sportivitate. În plus, magazinul de tapițerii Mansory și specialiștii săi în interior oferă un nou volan sport din piele-carbon, inserții din carbon și inserții din piele cu relief 3D pentru scaune și uși, precum și broderii precis lucrate pe suprafețele scaunelor și covorașelor de podea.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise