(foto) Accident grav în sudul ţării. Şoferul a fost aruncat din maşină la şase metri după mai multe răsturnări

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Excesul de viteză continuă să facă victime! Astăzi, după miezul nopţii, pe traseul din apropierea localității Slobozia Mare din raionul Cahul, s-a produs un grav accident rutier, înregistrat la poliţie la ora 1:25.

Persoana care a făcut apelul a comunicat despre un posibil deces.

În cadrul cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 36 ani, locuitor al raionului Vulcănești, conducând cu mare viteză un autoturism marca BMW, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu şi s-a răsturnat de câteva ori.

În rezultat conducătorul automobilului a fost proiectat din acesta la aproximativ şase metri distanţă şi a decedat până la sosirea ambulanței. În habitaclu mai era un pasager care a rămas încarcerat. Eliberat fiind dintre fiarele contorsionate acesta a fost transportat şi internat la spitalul din Vulcănești.

Pe faptul dat a fost inițiat un proces penal, iar la moment sunt petrecute acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Informaţiile ne-au fost oferite de ofiţerul de presă al IP Cahul Cristina Ciobanu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/