Programul “Drumuri bune pentru Moldova”: Cinci porţiuni de drum au fost deja finalizate

Programul “Drumuri bune pentru Moldova” a demarat cu succes! Anunţul a fost făcut de prim-ministrul Pavel Filip în cadrul ultimei şedinţe ale Guvernului.

FOTO: adrnord.md

Potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Economiei și Infrastructurii, cinci porţiuni de drum au fost deja finalizate, pe alte trei şantiere se muncește, iar pe altele zece lucrările vor fi începute în această săptămână.

“Ne-am propus până la finele acestui an să ducem până la capăt acest program, de aceea o să încerc să urmăresc personal cum merge lucrul pe implementarea acestui proiect şi o să rog Ministerul Economiei să-mi prezinte săptămânal informațiile despre problemele care apar”, a spus Pavel Filip.

Vezi şi: Drumurile din Moldova – o afacere? Aproape 50% din banii din Fondul Rutier pentru 2017 au dispărut

De asemenea, premierul a subliniat necesitatea comunicării strânse cu oamenii din localitățile în care sunt reparate drumurile:

“Ne dăm seama că reparația drumurilor provoacă şi un anumit disconfort pe perioada activității şantierului, dar în schimb pe urmă oamenii vor avea de beneficiat”.

Amintim că programul național “Drumuri bune pentru Republica Moldova” prevede reabilitarea, până la sfârșitul acestui an, a 1200 de km de drumuri locale în 1200 de localități. Suma totală a investițiilor va constitui 1.6 miliarde de lei, bani alocaţi din Fondul rutier şi Bugetul de stat.

Vezi şi: (video) Detalii despre proiectul Drumuri bune pentru Moldova. Cum vor fi selectate şi cât va costa un km

Iată lista tuturor drumurilor pe care se va interveni. În mediu se vor face câte un kilometru, iar în unele localităţi doar câte 100 de metri: (doc) Lista drumurilor din Moldova care vor fi reparate în 2018 cu peste un miliard de lei

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/