(video) Gest revoltător! Un şofer a tras pe dreapta în centrul capitalei pentru ca pasageru-i să descarce “deşeuri” vii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O priveliște de-a dreptul revoltătoare a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Şi cele filmate nu s-au întâmplat în vreo fundătură a ţării, în vreo pustietate unde nimeni să nu vadă nimic, ci chiar în inima Chişinăului, pe strada Nicolae Iorga!

Un şofer a tras pe dreapta lângă nişte tomberoane de gunoi de la marginea străzii pentru ca pasageru-i să descarce “deşeuri” vii. Mai exact, dintr-un sac întors cu gura în jos s-au lăsat pe trotuar şapte pisici.

S-a reacţionat deja pe larg în comunitatea online şi s-a etichetat şi Poliţia de mai multe ori, cerându-se o reacţie pe măsură, însă deocamdată nu se cunoaşte dacă s-au luat careva măsuri, având în vederea legea pentru protecția animalelor. Şi interesant ar mai fi de aflat un lucru: şoferul în calitate de complice, ar fi oare la fel pasibil de o amendă?

Din fericire, micile vietăți au putut fi salvate la timp, înainte de a ajunge sub roţi. Pentru câţiva pisici se caută familii cu o inimă bună.

VIDEO: facebook.com/anastasia.slacfenco

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise