Mercedes-Benz anunţă premiera modelului X-Class şi îl arată într-un teaser video oficial

Marca germană premium Mercedes-Benz anunţă premiera pick-up-ului X-Class în variantă de serie printr-un prim teaser video oficial. Totodată, nemţii ne spun că evenimentul care îi va face debutul mondial va avea loc la 18 iulie 2017.

Vezi şi: (foto) Este oficial! Mercedes-Benz X-Class intră în producția de serie!

https://youtu.be/-Ww8khzqBT4

Din primele imagini video se poate observa că pick-up-ul de serie se va deosebi de conceptele prezentate în toamna anului 2016. Maşina are nişte blocuri optice cu LED-uri, făcute în stilul celorlalte modele din gamă, dar şi o grilă a radiatorului, bare de protecţie şi stopuri diferite.

Ştim că noul pick-up al celor de la Mercedes-Benz va fi construit pe baza platformei create de alianţa Renault-Nissan, care stă la baza unor modele ca Nissan Navara sau Renault Alaskan.

Din informaţii neoficiale aflăm că versiunile de bază ale noului X-Class vor fi dotate cu propulsorare cu patru cilindri de la Nissan, iar cele mai scumpe vor veni cu turbodiesel-uri V6 produse de Mercedes. Tracţiunea lui Mercedes-Benz X-Class va fi una pe puntea din spate sau integrală 4Matic.

Amintim că anul trecut Mercedes-Benz a prezentat două versiuni ale conceptului pick-up-ului X-Class: Stylish Explorer şi Powerful Adventurer. Acestea se deosebesc prin designul exterior şi interior. Deocamdată nu se cunoaşte dacă maşina de serie de asemenea va avea o variantă premium şi una mai robustă.

Vezi mai multe: (foto/video) Premieră mondială: Mercedes-Benz X-Class Concept

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/