(foto) Ştiai asta? Cum un Porsche Cayenne a fost abandonat în aeroportul din Doneţk

Un jurnalist auto din Kiev, fost combatant al armatei ucrainene, care a pus umărul în războiul din estul ţării vecine, şi-a amintit despre o “legendă” care ţine să o povestească reprezentanţilor Porsche din Germania când se întâlneşte cu aceştia.

Într-o postare pe contul său de Instagram, acesta a spus că de fiecare dată când aud această istorie, germanii îşi fac ochii mari şi promit să imprime un articol în Porsche Magazine despre un Cayenne de top, care până la ultima posibilitate a fost păzit de luptători. Maşina publicitară era expusă acum câţiva ani în terminalul aeroportului din Doneţk.

Însă nu se va întâmpla să se facă imprimarea pentru că acest subiect nu este corect din punct de vedere politic în Germania… Dacă mai există maşina acolo la momentul de faţă nu se cunoaşte, însă motivul pentru care nu a fost evacuată la timp este că nu s-au găsit cheile atunci.

Noul terminal al aeroportului din Doneţk a fost deschis în mai 2012. Reconstrucția completă a costat 3,226 miliarde de grivne. La 26 mai 2014, aeroportul a fost luat cu asalt şi capturat de forţele separatiste, însă în aceeaşi zi, armata ucraineană cu ajutorul avioanelor de luptă au eliberat punctul strategic.

În acest moment, aeroportul, precum şi oraşul Doneţk, dar şi împrejurimile, fac parte din republica nerecunoscută DNR, respectiv controlul asupra terminalului şi pistei a fost luat înapoi.

https://www.youtube.com/watch?v=py07VnFBiUo

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) O duzină de BMW-uri Seria 5 E34 noi au fost găsite într-un depozit din Bulgaria

https://autoblog.md/foto-intr-un-cartier-al-orasului-berlin-fost-gasit-un-service-auto-abandonat-cu-moskvici-uri/

(video) În China s-a găsit cel mai ieftin Ferrari rulat din toate timpurile, doar că are o problemă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/