(video) În China s-a găsit cel mai ieftin Ferrari rulat din toate timpurile, doar că are o problemă

Cel mai ieftin Ferrari din lume, un coupe 599, a fost găsit în orașul chinezesc Dongguan: costă doar 250 de dolari fiind complet funcţional, deşi destul de murdar. Preţul redus este justificat de istoria automobilului, care nu pare una satisfăcătoare.

Vezi şi: (video) Record la Pebble Beach: Un Ferrari 250 GTO a devenit cea mai scumpă maşină vândută vreodată la o licitaţie

Cândva acest Ferrari 599 a fost implicat într-un accident rutier, imediat după care șoferul l-a abandonat prin a fugi de la faţa locului faptei. Mai târziu s-a dovedit că acest supercar nu este nici asigurat, dar şi nici înregistrat. Poliția locală l-a confiscat şi recent l-a scos la vânzare prin licitaţie pentru un preţ de start de 250 de dolari, însă cu eticheta “pentru piese sau metal uzat”.

Cu toate acestea, împreună cu acest Ferrari 599 viitorul proprietar va încasa pe numele său şi “mormanul” de amenzi pentru parcare neplătite, în valoare de 1.400 de dolari. Chiar şi cu această suprataxă, acest Ferrari rulat rămâne cel mai ieftin dintre cele scoase vreodată la vânzare.

Chiar dacă va exista un cumpărător pentru acest Ferrari 599, noul şi fericitul proprietar puţin probabil să fie în măsură să înregistreze în mod legal maşina pentru a putea circula cu ea pe drumurile publice. Din cauza statutului sus menţionat supercarul va putea ocupa doar locul unei colecţii, de exemplu.

Oricare îi va fi soarta, portalul Stheadline afirmă că licitaţia va avea loc mâine, 20 iunie, iar la aceasta s-au înscris pentru a participa peste 250 de oameni. Dacă vor fi disponibile informaţii vom actualiza articolul cu suma finală a tranzacţiei.

Vezi şi: (foto) Un Ferrari înmatriculat în stânga Nistrului se etalează frumos prin Monaco şi oraşul Geneva

Vezi şi: (video) Şapte supercaruri rare pe care probabil nu le vei vedea niciodată stând în ambuteiaje

Vezi şi: Ştiai asta? Ce „apetit” au 12 dintre cele mai rapide automobile de pe planetă

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/