(video) O duzină de BMW-uri Seria 5 E34 noi au fost găsite într-un depozit din Bulgaria

Descoperire unică într-un depozit din Bulgaria. A fost găsită o duzină de BMW-uri Seria 5 în caroserie E34, fără parcurs şi într-o stare practic ideală. Toate se planifică a fi readuse la condiţiile de altă dată şi vândute la licitație.

Potrivit lui Angel Angelov, consilier de serviciu la unul dintre dealerii metropolitani BMW, mașinile sunt în versiuni 520i și 525i, fiind cumpărate de către un client corporativ, “Daru Car”, un alt dealer BMW din Sofia, capitala Bulgariei. Periodic, acestea au fost întreținute și le-au fost înlocuite uleiul de motor sau lichidul de frână.

În prezent, mașinile se află în Blagoevgrad și urmează a fi scoase la licitație, cu prețul estimativ între 10.000 și 15.000 de euro per unitate.

Vezi şi: (foto) Maşini de milioane, prăfuite într-o parcare din SUA. Printre acestea şi un Jaguar F-Type Project 7

Potrivit informaţiilor neoficiale, maşinile au fost comandate în trecut de un om de afaceri cu scopul de a le folosi pentru un serviciu de închirieri auto, însă aşa şi nu s-a mai întâmplat asta.

De asemenea, potrivit surselor locale, deja, multe dintre mașini au ajuns pe mâinile unor clienţi privaţi într-un fel sau altul, iar licitația așteptată va fi pentru piesele/exemplarele rămase.

Vezi şi: (video) The White Collection – colecţia secretă cu 65 autovehicule Porsche albe într-o clădire albă

Indiferent de serviciul pe care l-au primit mașinile din Blagoevgrad, cu siguranță vor avea nevoie de unele reparații înainte de a fi gata de mișcare. După cum puteţi observa, de pe unele lipsesc uşiţa care acoperă buşonul rezervorului de carburant, iar un sedan are o lunetă spartă.

Cel mai probabil, principala problemă va fi înregistrarea lor, deoarece acestea corespund unor standarde de mediu prea învechite – Euro 1. O opţiune ar fi transportul acestora în Germania şi înregistrarea acolo înainte ca să poată circula normal prin Bulgaria.

Valoarea tuturor maşinilor ar putea depăşi 150.000 de euro.

Vezi şi: (foto) TOP 12 automobile care nu se vor demoda niciodată în timp

GALERIE FOTO (sursă: Център за БОРБА с Ръждата)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/