(video) Noul și brutalul BMW XM – vedeta zilei de astăzi la ARENA AUTO FEST 2023

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă încă nu ai avut ocazia să vezi noul BMW XM pe viu, atunci ARENA AUTO FEST 2023 va fi cel mai potrivit loc pentru a face asta! SUV-ul brutal al celor de la BMW va fi expus astăzi pe lângă alte maşini de performanţă, business sau electrificate din gama mărcii!

@autoblog.md

BMW Moldova va aduce la Arena Auto Fest multe modele superbe! Simbata veti putea admira gama de electrice BMW i, printre care și BMW i7, una din mașinile de la summit. Duminică veti putea admira BMW XM și alte două surprize din gama X #arenaautofest #autoblogmd #chisinauarena #bmwmoldova

♬ original sound – Constantin Mihalachi

XM este unic în felul său pentru că nu aseamănă cu nimic altceva din portofoliul BMW. Are peste cinci metri lungime şi peste doi metri lăţime, practic 2.8 tone şi jante masive de până la 23 inchi. Designul exterior şi interior este complet original, în afară de cel mai nou Live Cockpit Professional. Nu de alta, dar acest automobil a fost realizat cu forţele proprii de către BMW M pentru a marca aniversarea a 50 de ani de la înființarea diviziei sportive.

Sub capotă are un sistem de propulsie electrificat – M HYBRID – cu un V8 de 4.4 litri la bază. Are să ofere în total 653 CP şi 800 Nm. Mastodontul poate face 0-100 km/h în 4.3 secunde, atinge o viteză maximă de până la 270 km/h şi rula doar cu energie electrică pe o distanţă de aproape 90 km. Puţine opţiuni pot fi selectate pentru că are multe dotări standard, gen suspensie M Professional adaptivă cu stabilizatori activi, direcţie pe puntea din spate, frâne M Sport şi altele.

În Republica Moldova preţul de start pentru BMW XM este de 129.100 de euro (versiunea 50e). Cea cu 653 CP costă minimum 172.000 de euro, iar topul de gamă LABEL RED – 199.500 de euro.

Biletele la eveniment le puteți găsi pe Ticket.AutoBlog.MD!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!

ARENA AUTO FEST 2023: Detalii despre bilete şi modurile de achiziționare

Cmentariile sunt închise