(foto) Un FIAT plin de surprize. Ce a descoperit Auto Inspect în cadrul unei noi verificări

Auto Inspect, serviciul autohton care activează în favoarea cumpărătorului și care are ca principal scop identificarea viciilor ascunse, printre care și accidentele ascunse, a descoperit o nouă maşină cu secrete. De curând specialiştii au inspectat un FIAT din Moldova care dădea semne de un accident lateral.

Iniţial, o inspecţie purcede printr-o verificare la nivel vizual-estetic a exteriorului maşinii în cauză, după care în detalii a caroseriei. Prin intermediul unui dispozitiv de măsurare a grosimii stratului de vopsea aplicat s-a descoperit imediat un indiciu al implicării într-un accident rutier. Foarte repede a fost identificat un strat destul de gros de chit pe unul din montații centrali.

Vezi şi: Auto Inspect: Atenție la mașinile electrice avariate! Un Renault Zoe accidentat frontal a fost importat de curând în Moldova

S-a mers astfel mai departe în a verifica pernele de aer, la care mulţi dintre cei care îşi cumpără o maşină rulată nu prea atrag atenţia. Şi aici surpriză: airbag-ul cortină care a fost declanșat în accident nu a mai fost pus la loc. Era pur şi simplu tăiat!

În contextul celor spuse, este uimitor cum unii oameni merg la asemenea fapte fără ca să-i mustre conștiința. Așa automobile trebuie scoase din circulație imediat, dar multe din ele reușesc să-și ia ușor raportul de revizie tehnică!

Vezi şi: Un nou record! Auto Inspect a găsit o maşină cu aproape jumătate de milion de km întorşi

Vezi şi: (video) Auto Inspect a mai ajutat un client care era să cumpere o mașină de 17.000 de euro. Ce s-a descoperit

Vezi şi: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/