(foto) Un frumos Audi e-tron GT quattro a ajuns cu bine la Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un Audi e-tron GT quattro, model electric de ultimă generaţie, fratele lui Porsche Taycan, a fost observat în centrul capitalei. Şi a putut fi observat cu uşurinţă, în primul rând datorită culorii sale aprinse, opţionale.

Nu, nu este achiziția proaspătă a vreunui moldovean. Exemplarul a ajuns din Ucraina la Chişinău pe roţile proprii (cu jante opţionale de 20 inci), semn că nu a avut pe drum probleme cu încărcarea sau autonomia.

Un e-tron GT quattro este pus în mişcare de două motoare electrice (238 + 435 CP) care generează în total 476 CP şi 630 Nm de cuplu (sau 530 CP şi 640 Nm în Boost Mode prin Launch control, timp de 2.5 secunde, pentru porniri rapide de pe loc). Poate face 0-100 de km/h în 4.1 secunde şi rula cu maximum 245 de km/h.

Suportă încărcare rapidă de până la 270 kW (în cinci minute se încarcă cu energie pentru a putea parcurge alţi 100 de km/h sau 5-80% în 22.5 minute). Autonomia oficială declarată este de practic 500 km în ciclu WLTP, suficient pentru a face ruta Odesa-Chişinău-Odesa.

Preţul maşinii nu este afişat public pe audi.ua, însă în Germania un asemenea electromobil costă minimum 101.600 euro cu TVA local inclus.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise