(foto) Un Lamborghini Aventador SVJ a fost ridicat şi dus la parcarea specială. Proprietarul nu a putut demonstra că l-a asigurat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un scump Lamborghini Aventador SVJ a fost luat sub sechestru de polițiștii englezi pentru că nu avea asigurare. Mașina sport a fost depistată în Milton Keynes, oraş la nord de Londra, circulând fără plăcuță de înmatriculare frontală, element despre care mulţi proprietari auto şi entuziaști cred că le strică aspectul.

Oamenii legii nu au ezitat să verifice actele maşinii, iar suspiciunea lor s-a adeverit: nu avea asigurare şi posesorul nu a putut demonstra contrariul. Autoturismul a fost ridicat la parcarea specială, potrivit reglementărilor legale în vigoare.

Legislația actuală din Regatul Unit al Marii Britanii permite ofițerilor de poliție special instruiți care patrulează pe drumurile publice să sechestreze vehicule din diverse motive. Reținerea mașinii ar putea provoca implicații grave, inclusiv sancțiuni financiare și taxe de depozitare care se acumulează zilnic, toate care urmează a fi plătite de posesor. De asemenea, dacă dreptul de conducere este suspendat, ar putea fi dificil de găsit o asigurare în viitor.

Cinci dintre cele mai comune motive pentru care maşina poate fi sechestrată în UK:

  • Nu este asigurată corespunzător sau permisul nu include o categorie ce permite conducerea autovehiculului în cauză.
  • Pentru condus periculos şi neglijent.
  • Pentru parcare ilegală sau periculoasă.
  • Dacă este cumpărată, de exemplu, în credit şi s-a întârziat plata lunară.
  • Dacă a fost folosită la comiterea unei infracțiuni.

Există mai multe modalități ce pot fi folosite pentru a recupera automobilul pe cale legală, însă acestea pot include proceduri îndelungate în instanță și onorarii generoase pentru avocați. 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/