(foto) Un magazin, proaspăt deschis în centrul Chişinăului, îşi atribuie şi locurile de parcare de peste drum

Un magazin de clasă premium, proaspăt deschis în centrul capitalei, pe strada 31 august 1989, chiar lângă Reşedinţa de Stat a Preşedintelui Republicii Moldova, şi-a atribuit şi locurile de parcare de peste drum (mai nou reamenajate de magazin), lângă Grădina Publică Ştefan cel Mare şi Sfânt! Pe bune? Da, din câte se pare.

Dacă în anii precedenți se putea lăsa liber automobilul de către oricine, dacă exista vreun loc liber, în prezent poţi avea reale bătăi de cap dacă ocupi unul şi nu eşti clientul marketului în cauză.

Despre asta dă de înţeles un internaut care astăzi şi-a parcat acolo maşina pentru a merge în parc la o întâlnire, iar ceea ce l-a întâmpinat când s-a întors l-a făcut într-un final să plece de acolo amărât pentru a nu intra într-un conflict inutil.

Iată cum a descris situaţia:

 

Bliss, un proiect foarte frumos. Produse calitative la prețuri foarte bune. Au reconstruit o clădire. Au amenajat frumos…

Publicată de Victor Bunescu pe Marţi, 24 noiembrie 2020

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/