(foto) Un şofer a “dat jos” preţurile la carburanţi într-un sat din raionul Călăraşi

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident mai neobișnuit pe drumurile din ţară. În după amiaza zilei de ieri, 11 iunie, pe traseul M5, în localitatea Hirova din raionul Călăraşi, s-a produs un contact dintre două automobile, care a rezultat şi în distrugerea unui panou al unei staţii de alimentare cu carburanți.

Echipajul de poliţie venit la faţa locului să documenteze cele întâmplate a stabilit că un tânăr de 21 de ani din raionul Călăraşi, conducând un Opel Astra fără permis de conducere, a efectuat o manevră de virare la stânga, însă fără ca să cedeze trecerea unui Honda Accord, care venea din sens opus regulamentar, fiind controlat de un bărbat de 41 de ani din Chișinău.

În urma ciocnirii, Honda a fost proiectată în panoul stației BasaPetrol. În urma accidentului careva persoane nu au avut de suferit. Ambii conducători au fost supuși testului Drager, însă nu s-au dovedit a fi în stare de ebrietate. Polițiștii au inițiat o anchetă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata