(video) Vădit grăbit, însă nici chiar aşa. Ce a fost surprins că face un şofer într-un ambuteiaj matinal

Au mai fost făcute publice situaţii similare în grupuri autohtone de Facebook şi am observat că foarte multă lume continuă să le vadă drept o normalitate. “Dar dacă realmente are nevoie omul, se grăbeşte”, îşi spun unii. Cu toate acestea, ştim că proverbul “graba strică treaba” practic niciodată nu a dat greş.

În această dimineaţă, conducătorul unui Lexus RX cu numerele de înmatriculare STS 539, pur şi simplu i-a uimit pe mulţi alţi participanţi la trafic care stăteau în rând şi îndurau circulaţia îngreunată. Acesta i-a depăşit pe zeci de şoferi intrând pe contrasens, iar la un moment dat, pentru că cineva nu i-a făcut loc să meargă, a apucat-o chiar pe banda din mijloc a sensului opus de pe strada Calea Ieşilor.

Potrivit martorului ocular care ne-a trimis imaginile la adresa redacţiei, înainte să apuce să-l filmeze, conducătorul în cauză a mai mers o bucată de drum într-un astfel de mod. Cum a procedat însă mai aproape de sensul giratoriu, acolo unde circulaţia era dirijată de poliţişti, doar el ştie.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-ambuteiajele-din-chisinau-motiv-de-incalcari-a-rcr-un-sofer-de-mercedes-a-aratat-ca-nu-i-pasa-nici-de-una-nici-de-alta/
https://autoblog.md/video-calea-catre-nicaieri-de-fapt-ce-s-a-gandit-sa-faca-un-sofer-din-chisinau-pentru-a-avansa-intr-un-ambuteiaj/

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/