(foto) Un şofer a provocat un accident rutier în nordul ţării şi în scurt timp a fost depistat grăbit într-o vamă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, 11 septembrie 2023, la intrarea în orașul Costești din raionul Rîşcani a avut loc un accident rutier cu implicarea a două automobile, unul cu numere de înmatriculare străine. Cu acesta din urmă, conducătorul a părăsit locul accidentului și a încercat să iasă rapid şi din Republica Moldova, pentru a se eschiva de răspundere, informează Poliţia de Frontieră.

Însă planurile i-au fost date peste cap. În baza informației operative, în punctul de trecere a frontierei Costești-Stânca, polițiștii de frontieră au reținut persoana și împreună cu mijlocul de transport au fost transmiși organelor competente.

Cât priveşte accidentul în sine, acesta a fost înregistrat aproape de ora 11:00. Un bărbat de 73 de ani, locuitor al orașului Costeşti, care se deplasa cu un Opel Astra din direcţia satului Păscăuţi spre orașul Costeşti, ajungând în apropierea unei stații PECO, s-a văzut nevoit să evite o coliziune cu o Skoda, şoferul căreia nu i-ar fi cedat trecerea când ieșise din staţie, generând astfel o situaţie de accident.

Bărbatul în vârstă a frânat brusc, dar a pierdut controlul volanului şi a derapat pe partea stângă a acostamentului, conform direcţiei de deplasare, după care s-a tamponat într-un copac. În urma accidentului, un pasager de 72 de ani din Opel a fost transportat la Spitalul Raional Rîşcani pentru îngrijiri medicale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/