(foto) Un şofer a provocat un accident rutier în nordul ţării şi în scurt timp a fost depistat grăbit într-o vamă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, 11 septembrie 2023, la intrarea în orașul Costești din raionul Rîşcani a avut loc un accident rutier cu implicarea a două automobile, unul cu numere de înmatriculare străine. Cu acesta din urmă, conducătorul a părăsit locul accidentului și a încercat să iasă rapid şi din Republica Moldova, pentru a se eschiva de răspundere, informează Poliţia de Frontieră.

Însă planurile i-au fost date peste cap. În baza informației operative, în punctul de trecere a frontierei Costești-Stânca, polițiștii de frontieră au reținut persoana și împreună cu mijlocul de transport au fost transmiși organelor competente.

Cât priveşte accidentul în sine, acesta a fost înregistrat aproape de ora 11:00. Un bărbat de 73 de ani, locuitor al orașului Costeşti, care se deplasa cu un Opel Astra din direcţia satului Păscăuţi spre orașul Costeşti, ajungând în apropierea unei stații PECO, s-a văzut nevoit să evite o coliziune cu o Skoda, şoferul căreia nu i-ar fi cedat trecerea când ieșise din staţie, generând astfel o situaţie de accident.

Bărbatul în vârstă a frânat brusc, dar a pierdut controlul volanului şi a derapat pe partea stângă a acostamentului, conform direcţiei de deplasare, după care s-a tamponat într-un copac. În urma accidentului, un pasager de 72 de ani din Opel a fost transportat la Spitalul Raional Rîşcani pentru îngrijiri medicale.

Cmentariile sunt închise