(foto) Un şofer a suferit un stop cardiac lângă Universitatea de Medicină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, în jurul orei 12:40, la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt cu strada Mihai Viteazul, a avut loc un accident rutier cu implicarea a două autoturisme. S-a întâmplat nu din neatenție, ci din cauza stării de sănătate a unuia dintre conducătorii auto.

Un echipaj de carabinieri aflat în preajmă a intervenit la fața locului. Militarii au stabilit că șoferul de la volanul unui Renault Scenic a suportat un stop cardiac în urma căruia i-a pierdut controlul. Ca urmare, automobilul acestuia a fost lovit din spate de un Audi, cel care-l manipula fiind luat pe neprins de veste.

Carabinierii au reacționat prompt pentru a acorda primul ajutor șoferului și au fluidizat traficul rutier din adiacent până la sosirea polițiștilor. Totodată, au oprit o ambulanță care trecea pe alături pentru a prelua șoferul cu probleme de sănătate. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale calificate.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/