(foto) Un tânăr şofer şi-a pierdut viaţa într-un grav accident în raionul Cimişlia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr şofer şi-a pierdut viaţa într-un grav accident în raionul Cimişlia. Acesta a ars împreună cu al său automobil, fiind blocat între fiarele contorsionate. Totul s-a întâmplat după miezul nopţii pe traseul R3, între localităţile Hîrtop și Valea Perjei.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 1:54. Apelul şi comunicarea despre cele întâmplate a fost recepţionat de Serviciul de Gardă al IP Cimişlia la ora 1:57.

La faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 30 ani, locuitor al raionului Cimișlia, deplasându-se cu automobilul de marcă BMW din direcția raionului Hîncești în direcția or. Cimișlia, din cauza excesului de viteză a derapat de pe partea carosabilă și s-a lovit violent într-un copac. Drept rezultat maşina a izbucnit în flăcări.

În urma cercetării la fața locului, în interiorul automobilului a fost depistat doar cadavrul carbonizat al șoferului, care a descarcerat şi expediat spre examinarea medico-legală. Informația ne-a fost confirmată de ofițerul superior de presă al IP Cimișlia, Cristina Vicol.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Cmentariile sunt închise