(foto) Unii șoferi s-au apucat abia acum să caute roți de iarnă chiar dacă sezonul rece a început de o lună

Predicțiile meteorologice se pare că și-au spus cuvântul asupra unor șoferi care au circulat până acum cu roți de iarnă învechite sau chiar cu anvelope de vară.

FOTO: cloudfront.net

În ultimele zile tot mai mulți potențiali cumpărători trec pragul magazinelor auto ce comercializează anvelope de iarnă, iar potrivit companiilor ce vând anvelope pe piață, există o speranță că în următoarele zile vânzările ar putea crește cu 15%.

Este adevărat că în continuare marea majoritate a cumpărătorilor sunt în căutarea anvelopelor de iarnă chineze, însă chiar și acestea sunt mai bune decât anvelopele de iarnă second hand.

https://autoblog.md/foto-care-e-situatia-pe-drumurile-din-tara-si-cate-tone-de-material-antiderapant-au-fost-imprastiate-desi-a-nins-slab/

Până și pe rețele de socializare putem vedea postări în care oamenii anunță mărimea anvelopelor de pe mașina pe care o conduc fiind în așteptarea unor oferte de la persoanele fizice. Situația este similară și pe site-urile de anunțuri auto unde există o sumedenie de solicitări pentru roțile de iarnă.

Astfel de postări ne fac să ne întrebăm: cum au circulat acești șoferi până în prezent chiar dacă o lună de iarnă aproape că a trecut și de ce ei nu iau în serios siguranța rutieră din moment ce asfaltul era alunecos pe perioada lunii decembrie și fără ca să cadă zăpada?!? Aveți grijă la trafic și nu puneți în pericol viața voastră și a celorlalți participanți la trafic.

Vezi şi:

Ştiai asta? În România poţi fi amendat chiar dacă ai pe maşină anvelope de iarnă şi circuli cu ele în sezonul rece

(foto) Mai mulţi şoferi din Moldova circulă cu anvelope de iarnă vara. Avem dovada şi vă spunem de ce este periculos

https://autoblog.md/video-anvelopele-de-iarna-vs-cele-all-season-test-de-eficienta-pe-masini-cu-tractiune-fata-si-integrala/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/