(foto/video) Accident grav pe bd. Decebal. Trei maşini implicate şi trei persoane duse la spital, printre care copii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident grav s-a produs în această după amiază pe bd. Decebal din capitală. Un apel la 112 a fost înregistrat la ora 14:30. Accidentul în lanţ a implicat trei automobile, toate de marcă Toyota.

La volanul a două dintre ele se aflau conducători auto în vârstă de 30 de ani, iar la a treia – unul de 46 de ani. În urma impactului au avut de suferit diverse traumatisme şi transportați la spital o mamă de 30 de ani şi doi minori cu vârsta de 1 şi 5 ani.

Pe caz a fost iniţiată o anchetă pentru a se stabili cine se va vinovat de cele întâmplate. Dar conform unui martor, care se cunoaşte cu victimele, vinovat s-ar face conducătorul SUV-ului care ar fi intrat într-un conflict cu taximetristul.

Atenţie, unele cuvinte necenzurate!

VIDEO: facebook.com/eseverdov

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/