(foto/video) Am surprins noul BMW Seria 3 în timpul testului cu M5 pe Nurburgring

Spion sub acoperire pe Nurburgring. Editorul-şef AutoBlog.MD Constantin Mihalachi se află în aceste zile în Germania şi participă la evenimentul BMW Driving Experience.

Timp de câteva ore, jurnalişti din mai multe ţări au ocazia să se deplaseze şi să conducă pe acest circuit legendar modelele BMW M5 şi MINI John Cooper Works de generaţie nouă.

Între timp, într-o pauză, Constantin Mihalachi a reuşit să surprindă un prototip de teste al noii generaţii BMW Seria 3, model care este aşteptat să fie prezentat în mai puţin de un an!

Şoferul maşinii camuflate, dar cu design final şi într-o posibilă versiune M Performance, nu a stat prea mult să fie văzut de ochi curioşi şi a dispărut rapid din vizor.

Spre deosebire de exemplarul despre care am relatat detalii în luna martie a acestui an şi unde v-am arătat o parte din habitaclu, exemplarul în cauză are acelaşi kit exterior aerodinamic, însă terminaţii rotunde ale eşapamentului, jante de model nou şi mecanisme de frânare M cu etriere de culoare albastră.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: BMW M3 Competition Package

Vezi şi: (foto/video) Test Drive: Noul MINI Countryman pe serpentinele din Alpi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/