(foto/video) Chevrolet Trax a suferit prima operaţie estetică

Compania General Motors a prezentat oficial modelul actualizat Chevrolet Tracker, cunoscut la noi în ţară sub numele de Trax. Premiera mondială va avea loc pe standul companiei, la Salonul Auto de la Chicago.

Faceliftul pentru Trax a fost programat odată cu cel al crossoverului Opel Mokka, ambele maşini împărţind aceeaşi platformă. Designul tot-terenului compact a adoptat stilul actual al modelelor din gama Chevrolet. În linii generale s-a schimbat grila radiatorului, blocurile optice faţă/spate care pot fi dotate cu LED-uri şi bare de protecţie cu design nou.

La interior a apărut un nou cadran de bord, o consolă centrală modificată, un sistem multimedia MyLink cu un ecran tactil de 7 inci, etc.

https://youtu.be/ODvg4FkrNtA

Gama de motoare va fi completată, în SUA, de un nou agregat turbo cu patru cilindri şi un volum de 1.4 litri. Unitatea de propulsie va genera 140 de CP şi 200 Nm de cuplu. Tracţiunea este una automată cu şase rapoarte.

Lista de dotări va fi una bogată. De exemplu, clienţii vor putea opta pentru un sistem de avertizare în cazul unor coliziuni frontale, sistem de avertizare când maşina trece pe contrasens, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte şi multe alte lucruri.

Dacă veţi opta pentru asemenea crossover compact, să ştiţi că modelul va avea standard 10 airbaguri şi cameră de supraveghere spate.

Vânzările vor începe în SUA în toamna acestui an.

2017-Chevrolet-Trax-resized_4 2017-Chevrolet-Trax-resized_2 2017-Chevrolet-Trax-resized_1 2017-Chevrolet-Trax-resized_3

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/