(foto/video) Cum a fost la prezentarea noii generaţii Toyota RAV4 în Moldova

Noua generaţie Toyota RAV4 a fost prezentată acum câteva zile în ţara noastră de către dealerul oficial şi încă avem în memorie acest lucru din cauza protagonistului principal al evenimentului. Noul RAV4 a impresionat multă lume şi chiar şi pe noi, după ce am avut deosebita oportunitate de a-l testa peste doar câteva ore.

VEZI NEAPĂRAT(video) Test Drive: Noua generație Toyota RAV4 Hybrid

La prezentarea organizată la Toyota Centru Chişinău “Continent” au fost prezenți zeci de oameni, atât invitaţi speciali, cât şi actuali clienţi ai mărcii. Toată lumea a avut ocazia să vadă pe viu noul RAV4 şi să-l exploreze în detalii, asta pentru că nu era doar o singură maşină în showroom.

Evenimentul a fost şi locul unde prietenii s-au întâlnit sau unde oaspeţii şi-au putut face cunoştinţe noi, toate acestea în compania unei bune muzici live, dar şi a bucatelor tradiţionale nipone.

Participanţii la prezentare au fost şi cei care au avut ocazia să viziteze service-ul oficial, acolo unde automobilele sunt deservite la timp şi la cel mai înalt nivel.

Noua generaţie Toyota RAV4 a fost prezentată sub deviza “Nivel mai înalt”, una care se potriveşte pe deplin. Maşina promite un nivel mai înalt de calitate, de confort, de eficienţă şi de fiabilitate, unde mai pui că are un preţ de start destul de accesibil.

Vezi şi: (video) Noua generație Toyota RAV4 a debutat în Moldova. Care sunt prețurile noului model

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/