(foto) Premieră: A doua generaţie Chevrolet Traverse s-a ales cu un facelift

Încă un model de maşină care ne arată cât de repede a trecut timpul. A doua generaţie Chevrolet Traverse a fost prezentată în ianuarie 2017 şi este deocamdată cel mai mare crossover al mărcii, un concurent pentru modele ca: Ford Explorer, Honda Pilot și Toyota Highlander.

Generația actuală a modelului a apărut în urmă cu trei ani și s-a dovedit a fi mai populară decât predecesorul său: anul trecut şi doar pe piaţa americană au fost livrate circa 150.000 de maşini. Va contribui acest facelift planificat la sporirea cifrelor vânzărilor, deşi concurenţii au un avantaj considerabil la acest capitol?

Compania nu s-a limitat doar la decor și cosmetizare. Traverse a dobândit o “față” complet nouă, cu nişte faruri full LED mai “prădătoare” și o grilă de radiator mărită în dimensiuni. Există, de asemenea, un posterior reproiectat şi stopuri noi, cu un desen interior diferit, mai complicat. Toate corpurile de iluminat de la exterior şi interior sunt acum complet pe bază de diode.

Principala modificare de la interior este un nou panou de instrumente cu un monitor de opt inci între ceasurile analogice, pe care este afişat un vitezometru și o pereche de indicatori secundari. Sistemul media acceptă acum conectivitatea wireless a interfeţelor Apple CarPlay și Android Auto. De asemenea, în timp ce al treilea rând de scaune încă este proiectat pentru trei pasageri, al doilea poate fi comandat fie sub forma unei banchete, fie sub forma a două scaune individuale.

De acum încolo, echiparea de bază pentru maşinile în orice nivel de echipare include şase sisteme de asistenţă şi protecţie, printre care sistemul de frânare automată, de menţinere în banda de rulare și de comutare automată a fazelor de lumină în faruri. Pe de altă parte, un cruise control adaptiv încă este o opţiune. Printre alte noutăţi se numără un acoperiş panoramic Dual SkyScape cu trapă acţionată electric, panou de încărcare wireless pentru telefoane, porturi USB în toate rândurile de scaune, etc.

Deocamdată nu se menţionează nimic despre careva modificări efectuate sub capotă. Aparent, Traverse va păstra actualul motor natural aspirat V6 de 3.6 litri (314 CP), cuplat la o transmisie automată cu nouă trepte. O alternativă sub forma unui benzinar turbo de 2.0 litri şi cu patru cilindri a fost exclus din gamă încă în urmă cu un an și jumătate.

Chevrolet Traverse facelift va apărea pe piața americană abia la sfârșitul anului 2020.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

(video) Premieră la Chicago Auto Show: Noul Chevrolet Equinox facelift a primit şi versiunea “sport” RS

(foto) Chevrolet Tahoe împlineşte 25 de ani de existenţă şi experienţă

(video) Premieră în SUA: Absolut noul Chevrolet Blazer

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/