(foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – super maşina de serie Techrules Ren

Compania chineză Techrules a organizat la Salonul Auto de la Geneva premiera unui supercar de serie care ne-a uimit prin caracteristicile tehnice și dotările pe care le are.

În versiunea de top Techrules Ren are 6 motoare electrice, iar puterea maximă poate depăși 1.300 de cai!

Firma va oferi noul Ren în mai multe versiuni: cu două, patru sau șase motoare electrice, cu una sau două turbine în rol de generatoare – acestea fiind alimentate cu motorină, dar și un set de baterii cu o capacitate de 14, 25 sau 32 kWh.

În cea mai puternică versiune supercarul va primi câte două motoare electrice pe fiecare din cele două roți posterioare și câte unul pentru cele două frontale.

Puterea total generată este de 1.305 cai și 2.340 Nm, destulă pentru a accelera toate cele 1.630 de kilograme cât cântărește mașină de la 0-100 km/h în 2.5 secunde! Viteza maximă este egală cu 320 km/h.

Să vedeți și să nu credeți, dar consumul de combustibil mixt (diesel) nu depășește 7.5 litri la 100 de km parcurși. Mai mult, cu doar 80 de litri de motorină se pot parcurge până la 1.170 de kilometri. În schimb, energia electrică asigură o autonomie de 200 de kilometri.

Reprezentanții Techrules au explicat că sistemul hibrid TREV este brevetat și are un potențial la capitolul autonomie de până la 2.000 de kilometri în dependență de automobilul pe care va fi aplicat.

Totodată, prin folosirea unui încărcător special și rapid, alimentarea cu energie se va face în proporție de 80% în 15 minute. Însuși bateriile au o durată de viață de 100.000 de cicluri.

La baza supercarului stă o construcție monococă din fibră de carbon, iar în suspensie se folosesc brațe duble din oțel și amortizoare KW. Mecanismele de frânare sunt carbono-ceramice şi au discuri cu un diametru de 380 şi 355 mm în faţă şi în spate respectiv.

Şasiul şi caroseria a fost făcută de firma italiană L.M. Gianetti. Accesul în habitaclu se face prin acoperiş, care se deschide practic în totalitate. În dependenţă de dorinţa clientului poate fi instalat doar un scaun sau alte două suplimentare pentru pasageri.

În tetierele scaunelor sunt integrate microfoane şi difuzoare pentru ca pasagerii să poată comunica între ei. Pentru o taxă suplimentară poate fi instalat şi un sistem de comunicare video.

Cât priveşte decorul interiorului, aici se va găsi piele de o calitate superioară şi inserţii din denim de la casa de modă italiană Pantaloni Torino.

Producţia lui Techrules Ren va începe în anul 2018 şi toate maşinile vor fi asamblate manual în Italia. În total vor fi construite 96 de exemplare, dar nu mai mult de 10 supercaruri pe an. Preţul unuia este deocamdată necunoscut.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/