(foto/video) Premieră: Noul MINI John Cooper Works Countryman

Marca britanică MINI a prezentat oficial noul crossover “fierbinte” John Cooper Works Countryman, parte a gamei de modele a anului 2018. Premiera publică va avea loc în acest an.

MINI JCW Countryman are sub capotă un propulsor turbo pe benzină, a cărui putere a crescut cu 13 cai, până la 231 CP. Cuplul maxim este egal cu 350 Nm.

Viitorii clienţi vor putea alege între o transmisie mecanică cu şase trepte sau una automată Steptronic cu opt rapoarte. Este prezent şi un sistem de tracţiune integrală ALL4 care vine standard.

Datorită forţelor proaspăt primite, MINI Countryman JCW este capabil să accelereze până la 100 de km/h în doar 6.5 secunde. Viteza maximă este egală cu 234 km/h.

Printre dotările crossoverului sport se numără: sistem de evitare a coliziunilor frontale cu posibilitatea detectării pietonilor, sistem de recunoaştere a semnelor de circulaţie, cameră de supraveghere spate, cruise control, asistent la parcare, acoperiş panoramic, mecanisme de frânare Brembo, jante de 18 sau 19 inci, blocuri optice cu LED-uri, scaune sport, volan sport, un kit exterior aerodinamic în stilul JCW, suspensie sport şi multe altele.

Premiera publică a maşinii va avea loc la Salonul Auto de la Shanghai în primăvara acestui an. Imediat după prezentare modelul va fi disponibil pe câteva pieţe ale lumii.

Vezi şi un articol amplu despre: (foto/video) Premieră: Noua generaţie MINI Cooper S Countryman are acum şi o versiune hibridă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/