(foto/video) Premieră: Noul Renault Megane Sedan

Compania Renault a prezentat versiunea Megane în caroserie sedan, după o serie de teasere care ne-au ţinut în suspans. Constructorul francez nu a menţionat dacă noutatea va ocupa locul modelului Fluence sau că acesta din urmă va dispărea.

Renault se extinde în segmentul C prin noul sedan Megane. Maşina vine cu un acoperiş panoramic din sticlă, care are şi o trapă, un detaliu unic în această categorie. Acoperişul leagă armonios parbrizul de lunetă şi se creează impresia că maşina este acoperită de un tot-întreg.

La baza modelului stă arhitectura CMF C/D, care face ca noul Megane să fie confortabil şi plăcut de condus. Totodată, pasagerii se vor bucura de un spaţiu generos, iar când vine vorba de volumul portbagajului, aflăm că acesta are un volum de 508 litri. Opţional aici se poate comanda funcţia de acces în compartiment fără mâini Easy Trunk.

Interiorul maşinii este cunoscut de la modelele prezentate anterior: Megane Hatchback şi Megane Estate. Panoul de bord este un ecran digital de 7 inci, deasupra căruia este instalat un head-up display color. În mijlocul consolei centrale este instalată o tabletă de 8.7 inci, iar funcţiile maşinii sunt operate prin sistemul R-LINK 2.

Renault Megane Sedan 2017_08

O maşină modernă trebuie să vină şi cu cele mai noi sisteme de siguranţă şi asistenţă. Noul Megane Sedan se bucură de sisteme: Easy Park Assist, Advanced Emergency Braking System, Lane Departure Warning, etc.

Cât priveşte gama de motoare, în funcţie de pieţe, vor exista două benzinare şi trei dieseluri:

– SCe 115, cutie de viteze manuală cu cinci trepte sau un variator CVT;
– TCe 130, cutie de viteze automată EDC cu şapte trepte şi două ambreiaje sau o transmisie manuală cu şase trepte;
– dCi 90, transmisie manuală cu şase trepte;
– dCi 110, cutie de viteze automată EDC cu şapte trepte şi două ambreiaje sau o transmisie manuală cu şase trepte;
– dCi 130, transmisie manuală cu şase trepte;

Noul Renault Megane Sedan va fi produs la uzina din Bursa, Turcia şi va fi comercializat în (doar?) 20 de ţări de pe glob: Algeria, Arabia Saudită, Australia, Bulgaria, Croaţia, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Ungaria, Irlanda, Italia, Israel, Latvia, Liban, Lituania, Morocco, Polonia, Cehia, România, Serbia, Slovenia, Tunis, Turcia şi Ucraina.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/