(foto/video) Primul Jaguar F-PACE SVR a fost adus în Moldova la comandă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Deşi modelul există de mai mulţi ani pe piaţa internaţională, iată că 2022 s-a întâmplat să fie cel în care un exemplar a ajuns şi în ţara noastră. De altfel vorbim despre primul Jaguar F-PACE SVR adus prin canal oficial şi înmatriculat în Republica Moldova!

În curând astfel de automobile nu vor mai fi produse, odată ce producătorul britanic a luat calea electrificării complete, astfel că în faţa noastră avem un ultim mohican!

Automobilul din imagini este un F-PACE SVR facelift. Sub capotă are un benzinar V8 Supercharged de 5.0 litri, care produce 550 CP şi 700 Nm de cuplu. Este capabil să realizeze 0-100 de km/h în 4.0 secunde, iar viteza maximă este limitată la 286 km/h. Cutia de viteze este una automată „ultra-responsive” în opt trepte şi cu padele în spatele volanului, iar tracţiunea – integrală.

Această versiune de top se mai distinge de altele inferioare printr-un bodykit exterior specific; direcţie, suspensie, eşapament şi frâne cu setări specifice; Launch Control; jante forjate de 22 inci; un interior în stil sport, cu scaune profilate şi tapiţerie din Alcantara; etc.

Exemplarul sosit la Chişinău a fost personalizat: culoarea exterioară îi este un British Racing Green din paleta SVO Premium, iar accentul interior este redat de un maro-portocaliu deschis.

După cum v-am spus de la bun început, maşina are deja un proprietar şi a fost făcută la comanda sa. Preţul de start al modelului în ţara noastră este de 110.000 euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/