(foto/video) Test Drive: Toyota Yaris Cross Hybrid! Cât consumă și cât costă în Moldova!

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Toyota intră pe segmentul crossoverelor subcompacte, ele fiind și cele mai căutate la moment cel puțin în Europa, acolo unde spațiile tot mai mici de parcare și traficul congestionat sunt la ordinea zilei, și nu doar în orașele mari. Deci cam aceleași probleme pe care le avem și noi în Chișinău.

Rețeta noului Yaris Cross este destul de simplă. Avem în esență același Yaris care a fost ridicat cu câțiva centimetri și care a primit la exterior mai multe elemente din plastic prin zona arcurilor și a pragurilor. Dimensiunile exterioare un pic s-au mărit, însă interiorul a suferit modificări neînsemnate.

Ce ţine de preţ: acest model este oferit în Moldova de la 15.250 euro pentru versiunea fără motor cu propulsie hibridă, pe când varianta hibridă pornește de la 18.500 de euro. Despre aceasta din urmă vom vorbi în test drive.

Eu am condus versiunea Yaris Cross Adventure! Am mers cu el un pic prin oraș și ceva mai mult în afara lui. Iar toate impresiile despre garda la sol, spațiul din interior și desigur consumul de combustibil le găsiți în reportajul de mai jos. Vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/