În Moldova încep vânzările noului crossover compact Toyota Yaris Cross

Articol de: Toyota Moldova
(P) – articol publicitar

Toyota Moldova dă startul vânzărilor noului Yaris Cross – un crossover distinct și elegant, cu o excelentă agilitate și dinamică. Noul Yaris Cross a fost proiectat cu gândul la clienții ce au un stil de viață activ și răspunde cerințelor de conducere nu doar pe străzile orașului, ci și pe autostrăzi.

Modelul poate fi procurat în Moldova începând cu 5 noiembrie 2021.

Exteriorul

Noul Yaris Cross oferă design îndrăzneț și dimensiuni ale unui crossover compact urban. Acesta dispune de arcuri impunătoare ale roților și este echipat cu jante din aliaj de 16 și 17 inci sau cu jante din oțel, în funcție de dotări.

Yaris Cross este disponibil în 10 culori ale caroseriei, iar pentru modelele Elegant și Adventure* se pot alege combinații de culori cu acoperiș alb sau negru. În plus, exclusiv pentru versiunea Adventure este disponibilă o combinație cu acoperiș auriu.

Special pentru Yaris Cross a fost dezvoltată o nouă culoare – „auriu metalic” (Brass Gold).

Siguranța

Toyota Safety Sense** oferă un nivel ridicat de siguranță activă, standard pe modelele Elegant, Lounge și Adventure.

TSS combină șapte tehnologii avansate: avertizare de coliziune frontală cu funcție de frânare automată, sistem de recunoaștere și informare despre indicatoarele rutiere, avertizare la părăsirea benzii de circulație cu funcție de revenire pe banda de circulație, sistem de asistență la menținerea automobilului pe banda de circulație, sistem de control adaptiv al vitezei de croazieră, comutarea automată a fazei lungi în faruri, sistem de monitorizare și informare despre oboseala șoferului.

Propulsoare

În Moldova noul Yaris Cross va fi disponibil cu două opțiuni de propulsie: hibrid și pe benzină.

Yaris Cross Hybrid dispune de cea de-a patra generație a tehnologiei hibride Toyota, cu un nou motor pe benzină de 1.5 litri în trei cilindri***, alimentat de ciclul Atkinson. Acesta asigură pierderi mecanice și de frecare mai mici, rate de combustie optime, precum și un cuplu ridicat la turații mici și eficiență a consumului de combustibil.

Noul sistem hibrid oferă o putere maximă de 116 CP și accelerează maşina de la 0 la 100 km/h în 11.2 secunde****. Emisiile de CO2 sunt de 87 g/km în ciclul mixt.

Pe lângă versiunea hibridă, Yaris Cross este disponibil și cu motorul pe benzină Dynamic Force de 1.5 litri cu trei cilindri, care produce 125 CP. Motorul este echipat fie cu o transmisie CVT cu variator continuu, fie cu o transmisie manuală cu șase trepte.

Confortul

Yaris Cross este caracterizat de o poziție mai înaltă a scaunului pentru șofer, ceea ce garantează o mai bună vizibilitate a drumului, precum și de un interior spațios. În funcție de dotări, este disponibil hayonul electric cu deschidere fără contact a portbagajului, cel care are o capacitate de 390 de litri.

Vehiculul este, de asemenea, practic datorită posibilității de extindere a spațiului portbagajului, prin rabatarea scaunelor din spate, în raport 40:20:40 pentru configurațiile Elegance și Adventure și 60:40 pentru Live, Active și Lounge.

Pentru o călătorie confortabilă, Yaris Cross este echipat cu sistemul audio Toyota Touch 2 cu ecran tactil multifuncțional și 4 sau 6 difuzoare. De asemenea, sistemul este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto prin cablu USB.

Fiabilitatea ridicată, caracteristicile excelente la drum și accentul pus pe respectarea mediului – toate acestea se regăsesc în noua Toyota Yaris Cross. Pentru mai multe informații despre culorile caroseriei, dotări, accesoriile disponibile și prețurile curente vă rugăm să contactați dealerul oficial Toyota din Moldova.

* Denumirile dotărilor și culorilor caroseriei/interioare prezentate aici și în continuare sunt pur convenționale, sunt utilizate numai pentru comoditate în distribuirea seturilor de parametri ai vehiculului și pot fi diferite sau lipsi în alte documente sau materiale.

** Sistemele electronice sunt auxiliare și în niciun caz nu pot înlocui șoferul, care este întotdeauna responsabil pentru conducerea în siguranță. Înainte de a începe deplasarea șoferul trebuie să se familiarizeze cu documentația privind modul de exploatare a vehiculului și să se asigure că modul de conducere ales este sigur.

*** Aici și în continuare valoarea este indicată în mod convențional și poate fi diferită ușor de cilindreea motorului. Informații mai detaliate sunt disponibile la dealerii autorizați Toyota.

**** Datele au fost obținute în condiții ideale, indiferent de stilul individual de condus, calitatea suprafeței drumului și alte condiții (drum, vreme etc.). Indicatorii pot diferi semnificativ de cei indicați și sunt determinați doar experimental.

Toyota Centru Chișinău “Continent”
or. Chișinău, str. Arborilor 17/1,
tel: (+373) 22 79 14 77
www.toyota.md

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/