(foto/video) Trei accidente grave pe teritoriul UTA Găgăuzia pe parcursul a 24 de ore

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Presa din regiunea autonomă Găgăuzia informează despre trei accidente grave care s-au produs pe parcursul a 24 de ore. Unul s-a produs în după amiaza zilei de ieri, dar s-a scris despre el azi.

Însă despre niciunul nu a informat IGP prin canalele sale oficiale la momentul publicării acestui articol.

Accident lângă Alexeevca, UTA Găgăuzia
Accident lângă Alexeevca, UTA Găgăuzia

Ieri, la ora 16:01, IP Comrat a înregistrat informația despre producerea unui accident de circulație pe traseul M3, în preajma localității Alexeevca și că există victime. Informația ne-a fost confirmată de ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu.

Conducătorul unui Mercedes-Benz C 200, un bărbat de 45 de ani care se deplasa spre sudul țării, nu a luat în considerare situația rutieră și din neatenție a intrat în spatele unui Chrysler Voyager. La volanul acestuia din urmă era un tânăr de 33 de ani.

Ca urmare a accidentului, un pasager din Chrysler în vârstă de 20 de ani, a fost transportat la spitalul din Comrat cu o serie de traumatisme ușoare, pe lângă vânătăi și escoriații. Însă după ce a beneficiat de primul ajutor medical, la scurt timp a fost lăsat să plece acasă pentru tratament ambulatoriu.

În contextul acestui accident, colegii de la gagauzinfo.md scriu că accidentul dintre cele două mașini s-a întâmplat după ce șoferul din Chrysler a tras pe dreapta pentru a acorda un ajutor, suport, persoanelor care se deplasau într-un Mercedes alb care a derapat mai devreme și a ajuns într-un șanț.

Mai aproape de Comrat, astăzi, lângă Chirsova, de pe același traseu M3 a ”zburat” un autocisternă cu lapte.

Circumstanțele sunt necunoscute, însă potrivit martorilor oculari, vehiculul a ieșit pe contrasens, după care a trecut peste un șanț și ulterior s-a oprit într-un copac.

Cabina în care se afla șoferul s-a deformat destul de tare, dar șoferul, conform datelor preliminare, a scăpat teafăr.

Iar cel mai grav accident dintre cele trei a fost înregistrat astăzi la ora 15:45.

Conform datelor IP Ceadîr-Lunga, o persoană a sunat la 112 și a comunicat despre ceea ce s-a întâmplat la ieșirea din satul Baurci, spre Congaz, pe traseul G135.

Poliția venită l-a fața locului a găsit urmările unei coliziuni frontale. S-au ciocnit puternic un Daewoo Nexia cu un șofer de 30 de ani la volan și o Skoda Octavia cu un bărbat de 37 de ani la cârmă. Primul, din păcate, a decedat la fața locului în mașina răsturnată.

Din datele neoficiale ale gagauzinfo.md, tânărul din Daewoo ar fi fost cel care a intrat pe contrasens.


(later edit) Iar pulsmedia.md mai scrie despre un accident care s-a produs, tot astăzi, pe teritoriul UTA Găgăuzia. A avut loc o situație similară cu cea privind autocisterna cu lapte. Un Opel a părăsit carosabilul și s-a oprit agresiv într-un copac, însă nimeni nu a avut de suferit.

Cmentariile sunt închise