(galerie foto/video) Avanpremieră: Noua generaţie Hyundai Santa Fe

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Hyundai Motor Company a dezvăluit în această seară designul noii generaţii Santa Fe, model care s-a transformat radical. A cincea generație a SUV-ului de dimensiuni medii continuă să ofere o combinație între natură și urban, dar aduce actualizări majore inspirate de tendințele actuale din stilul de viață în aer liber, obținute prin analizarea datelor mari (Big Data), potrivit producătorului.

Începând cu prima schimbare completă de model a lui Santa Fe din 2018, Hyundai Motor a adoptat o abordare neconvențională, bazată pe stilul de viață, pentru a maximiza capacitatea de încărcare a bagajelor și pentru a permite o mai bună adaptare la activitățile în aer liber și în mediul urban.

Ca rezultat, acest nou model puternic se remarcă prin un design exterior robust, dar detaliat în mod delicat, dar și printr-un interior spațios și versatil, care se extinde prin deschiderea portbagajului mărit, oferind utilizatorilor un spațiu asemănător unei terase oriunde și oricând au nevoie de el.

Forma pătrată și silueta distinctivă a noului Santa Fe sunt rezultatul ampatamentului său lung și a zonei generoase a portbagajului. Partea frontală a vehiculului creează o senzație de măreție prin capota înaltă, farurile cu lumini de zi în formă de H și aripile îndrăznețe.

Farurile sunt conectate printr-o bandă LED şi se armonizează cu designul frontal inferior în formă de H. Mai mult, elementele de design în formă de H reinterpretează emblema mărcii Hyundai.

Văzută din lateral, ampatamentul mărit permite o linie de acoperiș înaltă, dar coborâtă puţin spre spate, un volum puternic în jurul aripilor, zone clar conturate ale roților, o consolă frontală scurtată și jante de 21 de inchi, toate acestea conferind acestui SUV un aspect robust și aventuros.

Partea din spate a fost simplificată și se echilibrează cu designul exterior general. Stopurile cu lumini aranjate sub forma literei vor face maşina recunoscută uşor în trafic.

Aflăm că noul Santa Fe vine cu trei rânduri de scaune, iar cele din rândul doi şi trei se pot rabata complet. Iar designul interior contrastează cu cel exterior, fiind evidenţiat de o serie de linii orizontale și verticale, cu un design în formă de H, aplicate pe planşa de bord şi deflectoarele de ventilație pentru a amplifica senzația de spațiu.

Rafinamentul interior al noului Santa Fe este ilustrat prin diferite caracteristici high-tech, inclusiv un display panoramic curbat și încărcare wireless duală. Display-ul curbat conectează panoul de bord digital de 12.3 inchi și sistemul de infotainment ce rulează pe un ecran cu aceeași diagonală.

Scaunele și plafonul deschise la culoare creează o senzație de spațiu, în timp ce garniturile din lemn cu textură fină și tapiţeria din piele Nappa cu broderie delicată adaugă un stil sofisticat.

Noul SUV integrează și o serie de materiale durabile. Plafonul dintr-un soi de Alcantara, covorașele auto și spătarele scaunelor din rândul doi și trei sunt fabricate din plastic reciclat, în timp ce panoul de bord și panourile uşilor sunt acoperite cu piele ecologică.

Noul Santa Fe îşi va marca premiera mondială într-o zi deocamdată necunoscută a lunii august. Staţi aproape!

Cmentariile sunt închise