(video) Donald Trump a deschis noul sezon NASCAR cu un tur făcut cu limuzina blindată pe circuitul Daytona

Acum câteva ore, peste ocean, însuşi președintele american Donald Trump a dat startul celei de-a 62-a ediţii a renumitei curse Daytona 500, desfășurată ca parte a seriei americane NASCAR, aceasta fiind şi prima etapă a sezonului din anul curent.

Este al doilea preşedinte american, după George W. Bush, care a participat într-un astfel de mod.

President Donald Trump and first lady Melania Trump ride in the presidential limousine as they take a pace lap ahead of the start of the NASCAR Daytona 500 auto race at Daytona International Speedway in Daytona Beach, Fla., Sunday, Feb. 16, 2020. (Saul Loeb/Pool Photo via AP)

Șeful statului a venit cu soţia sa pe circuitul Daytona International Speedway întâi cu avionul Air Force One, după care a intrat pe circuitul oval cu noua sa limuzină botezată “The Beast”, care a rulat prima în coloană, urmată de a doua maşină de serviciu.

De asemenea, Trump a fost cel care a dat comanda “Start your engines”, cea cu care începe în mod tradițional fiecare cursă NASCAR.

Și astfel s-a dovedit că vizita lui Trump a fost punctul culminant al zilei de duminică, deşi în ultimul moment după această ceremonie, piloţii s-au întors la boxe pentru că a început să plouă, iar pe timp de ploaie cursele pe circuite ovale de mare viteză nu desfăşoară.

După o oră de așteptare, cursa a început, dar nu pentru mult timp, deoarece ploaia a început din nou să cadă în turul 20. Drept urmare, Daytona 500 a fost oprită din nou și reprogramată pentru desfășurare astăzi, luni, 17 februarie.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Donald Trump şi-a primit noua limuzină de serviciu. Blindata a fost surprinsă în New York

https://autoblog.md/foto-stiai-asta-iata-cum-sunt-transportate-alte-tari-limuzinele-blindate-ale-presedintelui-sua/

(video) Ştiai asta? Iată câţi bani se cheltuiesc şi cum este transportat preşedintele Americii

(video) Vladimir Putin, la volanul unui AURUS Senat pe un circuit de Formula 1

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/