(video) Donald Trump şi-a primit noua limuzină de serviciu. Blindata a fost surprinsă în New York

0

“Bestia a murit. Trăiască noua Bestie!” După cel puţin 10 ani de slujbă a celei vechi, preşedintele american Donald Trump şi-a primit noua maşină de serviciu, o limuzină Cadillac de generaţie nouă, cunoscută sub denumirea “Beast”.

Prima apariţie publică a avut loc acum câteva ore, pe străzile cartierului Manhattan din New York City, în cadrul unei coloane formate din minim 70 de maşini. Donald Trump a sosit în oraş pentru a participa la cea de-a 73-a reuniune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Deocamdată informaţii detaliate despre caracteristicile automobilului sunt puţine, majoritatea fiind la moment şi încă multă vreme ţinute în secret. La această oră se ştie că automobilul făcut în mai multe exemplare, a fost predat Serviciilor Secrete americane, deja gata, încă în luna aprilie a acestui an. Designul maşinii este unul îmbunătăţit al modelului predecesor, făcut în stilul SUV-ului Cadillac Escalade.

The Beast este construit pe baza unei platforme General Motors, preluată de la un pick-up greu. Se crede că formatul habitaclului este de 2+3+2 locuri. Pasagerii se vor afla într-o capsulă blindată, dotată cu sistem de stingere a eventualelor incendii şi sisteme de protecţie împotriva unor atacuri chimice/biologice.

De asemenea, limuzina este dotată cu: sistem Night Vision care asigură o vedere ideală pe timp de noapte, chiar dacă farurile nu vor funcţiona; suspensie pneumatică specială; anvelope ranforsate cu kevlar, capabile să asigure deplasarea chiar dacă sunt pline de gloanţe; sisteme de protecţie prin aruncarea unor grenade de fum şi a generării unui scut energetic, care îl va electrocuta pe cel care va apuca mânerele maşinii în caz de atac.

Automobilul cu o greutate de peste cinci tone este condus de un şofer cu o experienţă incredibilă.

Vezi şi: (foto) Ştiai asta? Iată cum sunt transportate în alte ţări limuzinele blindate ale preşedintelui SUA

President Trump, as seen from Marine One, arrives in New York City for #UNGA pic.twitter.com/p6ZVoamnaS

— Dan Scavino Jr. (@Scavino45) 23 septembrie 2018

Vezi cum arată limuzina lui Vladimir Putin: (video) Putin i-a arătat unui prinţ arab limuzina sa, inclusiv interiorul: „E mai mult decât un Mercedes”

https://youtu.be/ka69wK3UeMY

Sursă foto: autobahn.eu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata