(galerie foto) Mai ieftină ca Duster şi cu mai multe locuri! Noua Dacia Jogger este la Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul model al celor de la Dacia – Jogger – a ajuns în ţara noastră! Un exemplar poate fi admirat şi studiat în centrul auto Dacia de pe str. Petricani 17. Şi nu este un exemplar simplu, ci un Jogger Extreme dintr-o serie limitată de lansare!

Tot ce trebuie să cunoşti despre maşină am scris în acest articol dedicat, însă ţinem să-i amintim punctele forte şi caracteristicile esenţiale. În primul rând aflaţi că este poziţionat ca un vehicul destinat familiilor, oferind cel mai bun raport preț/spațiu interior din clasă.

Are o gardă la sol similară unui SUV, de 200 mm, pentru comparaţie cea a unui Duster fiind cu doar 10 mm mai mare! Dispune de un ampatament de 2.9 metri, dintr-o lungime de 4.55 metri, capacitatea de încărcare totală a bagajelor fiind de până la 1.819 litri!

Dacia Jogger poate transporta până la 7 adulți pe trei rânduri de scaune, oferind cel mai mare spațiu interior din categoria sa, deşi există şi o versiune cu doar cinci locuri şi un portbagaj mai generos. Pasagerii de pe rândurile 2 și 3 beneficiază de un bun nivel de confort și de spațiu suficient la nivelul picioarelor și genunchilor.

Modelul poate fi dotat cu sistemul multimedia Media Display, operabil pe un monitor tactil de 8 inci. Interfața intuitivă dispune de conectivitate Bluetooth și este compatibilă cu sistemele pentru smartphone Android Auto și Apple CarPlay.

Printre dotările opţionale se numără scaune față încălzite, sistem de climatizare automată cu afișaj digital, card de acces mâini libere cu descuierea de la distanță a portbagajului și cu aprinderea farurilor. La acestea se adaugă senzorii de ploaie cu acționarea automată a ștergătoarelor de parbriz, camera de marșarier, frâna de parcare electrică, senzorul de unghi mort și senzorii de asistență la parcarea cu fața și cu spatele.

Încă un atu al modelului este o suită de sisteme de asistenţă a şoferului, printre care se numără: un sistem de frânare automată de urgenţă, un detector de unghi mort, senzori cu ultra-sunete, asistent la pornirea în rampă, limitator de viteză, ESC de ultimă generaţie, chiar şi un cruise control, etc.

La acest moment noul Jogger este disponibil de comandat în Republica Moldova în trei echipări: ESSENTIAL, COMFORT şi SL EXTREME.

Motorizările disponibile sunt un ECO-G 100 (care consumă benzină şi GPL), alături de un benzinar turbo Tce 100, ambele fiind agregate moderne Euro 6!

Preţul celui mai accesibil model este de 13.480 euro, iar cel mai scump costă cel puţin 17.380 euro.

Preţul maşinii din salon

Primele maşini disponibile pentru teste vor ajunge la primăvară! Pentru mai multe detalii şi oferte nu ezitaţi să contactați dealerul oficial.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Iar până vom realiza un test drive cu modelul, te invităm să vezi, dacă încă nu ai făcut-o, primele noastre impresii despre Jogger:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/