Gluma unui şofer moldovean. S-a prezentat carabinierilor italieni drept Contele Dracula

Un şofer moldovean în vârstă de 35 de ani, a fost oprit în trafic în weekend de către un echipaj de carabinieri din Carpi, o comună din provincia Modena, pentru un control de rutină.

Rugat să se legitimeze, acesta a decis să facă o glumă şi s-a prezentat ca fiind Vlad al III-lea, cunoscut de toată lumea ca fiind Contele Dracula!

FOTO: gazzettadimodena.it

În momentul în care a văzut că agenții nu sunt amuzați de numele său, acesta a început să înșire și alte nume din romane SF, însă nici asta nu a mers. Agenții nu l-au lăsat să plece până când tânărul nu le-a spus numele real, scrie Gazzettadimodena.

Militarii l-au denunțat pe cetățeanul moldovean pentru fals cu privire la identitate şi acum riscă să fie penalizat contravenţional sau penal (de la 1 la 6 ani).

Interesant însă mai este un lucru: nu este pentru prima dată când ajunge în vizorul autorităților! De fiecare dată când a fost oprit, individul a spus că nu are actele la el.

Vezi şi:

https://autoblog.md/unii-fac-elicoptere-altii-fac-tancuri-un-moldovean-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-in-italia/

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/