Google Trends: Zeci de mii de oameni caută lunar KN în loc de KIA

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Schimbarea identității, prin tendința de simplificare care a apărut în ultimii ani în industria auto, nu aduce întotdeauna beneficii în popularizarea unui brand, iar mărcile auto nu fac excepție.

De exemplu, mulți utilizatori nu mai recunosc mașinile KIA. Lor li se pare că noua versiune a emblemei producătorului coreean este doar o combinație a literelor K și N, scrie The Drive.

KIA a introdus noul său logo/emblemă în primăvara anului trecut împreună cu modelul electric EV6 și ulterior l-a extins la întreaga linie.

Un utilizator de Twitter a observat că până în vara anului 2021, numărul de căutări a combinației de cuvinte „KN car” a crescut dramatic pe Google. Și nu este vorba doar despre motoarele de căutare: de exemplu, pe blogul colectiv Reddit a fost postată o fotografie a unui KIA Carnival și s-a întrebat ce fel de mașină este asta!

Potrivit Google Trends, un fenomen similar este observat nu numai în Statele Unite, ci și în Canada, Marea Britanie, Australia, etc. Utilizatorii caută „KN SUV”, „KN car price”, „KN electric car”, „KN Telluride” și altele asemenea.

Există aproximativ 30.000 de astfel de solicitări pe lună, adică 360.000 de oameni în fiecare an, 986 de oameni pe zi, 41 de oameni pe oră sau o persoană la fiecare minut, toţi încercând să-și dea seama ce este o mașină marca KN?!

Tire Meets Road mai notează că numărul total de căutări a cuvântului KIA scris exact, pentru aceeași perioadă de timp, este de aproximativ 1.83 milioane, ceea ce înseamnă că ponderea KN este puțin peste 1.5%.

Cu toate acestea, chiar și acest volum este suficient, astfel încât, atunci când introduceți „KN c” în secţiunea de căutare din acelaşi Google Chrome, „KN Car” și „KN Car Brand” sunt oferite automat ca sugestii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/