În Moldova se lansează în curând OferteAuto.MD – primul site de anunțuri auto verificate!

O sumedenie de proprietari auto din Moldova au avut proasta experiență de a descoperi la ceva timp după procurarea unui automobil rulat probleme care nu au fost divulgate de către vânzător. De cele mai dese ori asta înseamnă kilometraj întors sau accidente grave ascunse!

O dovedește și experiența colegilor noștri de la Auto Inspect, care în fiecare zi descoperă automobile cu vicii, vândute ca mașini cinstite.

  • Ce este OferteAuto.MD? 

OferteAuto.MD este o platformă pe care vor fi plasate doar anunțuri cu automobile verificate de Auto Inspect! Indiferent că vorbim despre automobilele din parcările auto ce își vor dori să colaboreze cu OferteAuto.MD, companiile importatoare de automobile rulate sau cele vândute de persoanele fizice, orice automobil va fi verificat înainte de plasarea pe site!

Scopul platformei este de a-i proteja pe potențialii clienți de procurarea automobilelor rulate cu vicii ascunse și să-i ajute pe proprietarii de automobile cu o istorie transparentă să-și vândă automobilele la un preț corect. Asta înseamnă că nu va mai fi nevoie să scadă prețul unei mașini cu istoria la vedere până la cel afișat pentru automobilele accidentate sau cu kilometraj întors vândute pe site-urile de anunțuri din Moldova.

De ce nu, ne dorim să schimbăm astfel și mentalitatea celor care vând automobile cu vicii. Unul dintre scopurile principale ale OferteAuto.MD este ca oamenii din Moldova să-și creeze un obicei de a încerca să afle mai multe despre mașina pe care își doresc să o procure fie prin intermediul OferteAuto.MD, a platformelor europene pe care se pot verifica VIN codurile automobilelor sau prin intermediul service centrelor autorizate.

  • Cum va lucra OferteAuto.MD? 

Fiecare automobil va fi verificat înainte de plasarea propriu zisă pe site de colegii de la Auto Inspect! După, va fi creat un raport pe baza celor verificate și încărcat împreună cu anunțul pe OferteAuto.MD. Anunțul va putea fi accesat gratuit, în timp ce raportul detaliat va fi oferit contra plată. Prețul acestui raport va fi anunțat mai târziu, însă vă promitem că nu va costa mult. La fel vom anunța mai târziu și conținutul lui.

  • Când se va lansa OferteAuto.MD?

OferteAuto.MD va fi lansat la începutul lunii martie, data exactă urmează a fi anunțată mai târziu.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Interviu: Despre Auto Inspect și fenomenul mașinilor rulate cu vicii ascunse importate în Moldova

Un nou record! Auto Inspect a găsit o maşină cu aproape jumătate de milion de km întorşi

Nu e o glumă! În Moldova se vinde o mașină cu peste 700000 de km întorși!

Cmentariile sunt închise