(video) Pentru cine e RCR? Zece şoferi care ştiu că e neregulamentar ce fac, însă oricum au preferat să încalce

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În cele ce urmează vă prezentăm 10 compatrioți care au preferat oricum să încalce regulile de circulaţie, deşi cunoșteau foarte bine că procedează neregulamentar. Mai mult, au decis să încalce fără a fi constrânși de vreo situaţie şi au avut timp suficient pentru a renunţa la intenţie, însă… mai este mult de lucru în privinţa autoeducării şi încă multă apă va curge la vale până se va schimba ceva în ţara noastră.

VIDEO: t.me/automobil_md

Situații trimise la adresa redacției AutoBlog.MD în ultimele zile:

Doi şoferi au ales să meargă mai repede pe contrasens pe strada Alexei Mateevici decât să îşi aştepte rândul în coloană. Este regretabil faptul că, în momentul respectiv, o a treia maşină a IGP nu a putut interveni în niciun fel, a exclamat martorul care ne-a expediat imaginile.

„Intenţionam să mă deplasez spre strada Ion Creangă de pe banda din mijloc, care permite deplasarea atât pe cerc, cât și ieșirea de pe cerc, însă ieșirea de pe banda a 3-a eu nu o văd deloc regulamentară. În situația dată practic am fost impus să ies de pe cerc pentru a evita acel accident. L-am ajuns și l-am întrebat după care RCR se conduce, la care el fiind deranjat de întrebări a mai creat o situație de accident trecând în fata mea și frânând, după cum se vedea în video.”

La un pas de accident în intersecția străzilor Albişoara şi Puşkin:

„No comment. Oare e atât de dificil să aștepți două secunde în plus? Incidentul a avut loc pe strada Grenoble.”

„Trimit această înregistrare video pentru ca serviciile de poliție să se autosesizeze. Din păcate în ultima perioada de timp tot mai des vedem accidente care duc la răni grave sau chiar moartea persoanelor nevinovate, iar această trecere la roșu, dacă pentru unii ar fi o încălcare banală, atunci pentru mine este o încălcare gravă care poate aduce consecințe serioase altor participanți nevinovați din trafic.”

O evitare la limită a unui accident frontal pe traseul M21 Criuleni-Dubăsari:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/