Promo! Preţ special pentru Mazda CX-5 cu motor pe benzină, tracţiune faţă şi cutie automată

Articol de: Mazda Moldova

Dealerul Mazda de la Chişinău are deja în stoc modelul CX-5 actualizat pentru gama anului 2021 şi anunţă despre o ofertă promoţională. Pentru prima dată are să ofere SUV-ul într-o versiune cu tracţiune faţă şi cutie de viteze automată, iar toată această combinaţie de agregate poate fi accesată la un preţ mai atractiv, redus.

Preţul special este de 26.800 de euro şi include un automobil cu motor Skyactiv-G pe benzină de 2.0 litri, cu 165 CP şi 210 Nm la activ. Cutia de viteze este una automată în şase trepte, iar tracţiunea pe puntea din faţă, după cum s-a menţionat şi anterior.

Fiind o maşină din gama anului 2021 are şi acel nou monitor îngust pentru sistemul multimedia, care acceptă conectarea la interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto. Printre alte dotări interesante se remarcă un pachet de sisteme de siguranţă, faruri cu iluminare adaptivă, jante la 19 inci, volan încălzit şi altele.

Lista completă de dotări o puteţi vedea ataşată mai jos. În cazul în care oferta vă prezintă interes şi doriţi să aflaţi mai multe detalii, nu ezitaţi să contactaţi dealerul Mazda în Moldova la numerele de contact +373 22 509 490, +373 78 300 078 sau să vizitaţi centrul auto de pe strada Calea Ieşilor 10 din Chişinău.

P.

Cmentariile sunt închise