(video) Motivul pentru care Nissan nu a participat la Frankfurt Motor Show: A “greşit” oraşul

Nissan a ratat ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt din Germania, dar a decis să explice şi să-şi compenseze intenţia într-un mod foarte ingenios. Totuşi, multă lume crede că a cam dat-o în bară.

Simultan cu expoziția internațională, care de astăzi este deschisă pentru publicul larg, a avut loc şi prezentarea celui mai nou crossover Nissan Juke în localitatea franceză Francfort din regiunea Charente-Maritime!

Cei de la Nissan şi-au numit evenimentul lor “Francfort Show 2019” și a trimis o invitație clienţilor europeni, cu promisiunea de a organiza un bufet şi cadouri pentru primii 150 de vizitatori.

Pentru premieră a fost proiectat şi pregătit un stand similar cu cele care se găsesc la marele Saloane Auto internaţionale. Construcția a fost instalată într-un câmp, în apropiere de un drum, pentru ca oricine să poată veni şi vedea noul model.

Cu toate acestea, evenimentul a cam eşuat: doar 23 de persoane au venit la Francfort cu exemplare Juke de generaţie anterioară pentru a vedea prezentarea celei noi.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/