(foto) Mai multe raţe au fost plimbate cu un Rolls-Royce Cullinan, dar tot “indiferente” ar fi rămas

Pe teritoriul fabricii Rolls-Royce din Goodwood s-au stabilit cu traiul 15 rațe. Printre acestea se numără șapte păsări orfane găsite mai devreme de un reprezentant al serviciul de securitate al întreprinderii. Acum, la dispoziția păsărilor se află 17 hectare de verdeață și mici lacuri.

Încă din luna aprilie a acestui an un paznic a găsit șapte rățuște abandonate, scrie Rolls-Royce într-un comunicat de presă. Acestea au fost urmărite de departe, dar mama lor nu a mai apărut niciodată. Apoi puii au fost transferați la o clinică locală pentru animale sălbatice.

În timp, rățuștele au crescut și, împreună cu alte opt păsări, au fost aduse înapoi la Goodwood. Toate au fost transportate la noua casă într-un Rolls-Royce Cullinan, motiv pentru care s-a născut o propunere ironică de estimare a volumului portbagajului nu în litri (560), ci în rațe.

Totuşi, nu se ştie dacă acestea au fost cele mai “fericite” raţe din lume, ori au rămas la fel “indiferente” după ce au avut ocazia unică să se plimbe cu SUV-ul de lux confortabil 🙂

Amintim că Rolls-Royce este implicată activ în protecția mediului. Teritoriul fabricii este acoperit cu gazon, tufișuri și copaci. Lacurile funcționează simultan și ca parte a sistemului de răcire al întreprinderii auto. Marca are chiar și propria prisacă de albine.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/