(video) Ucraina a intrat în stare de război! Cetățenii părăsesc Kievul stând în cozi la benzinării

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Joi dimineaţă, 24 februarie, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunțat introducerea legii marțiale în toată ţara (care implică şi restricţii de circulaţie după necesitate), după ce mai devreme, în jurul orei 4:30, Vladimir Putin a anunţat la rândul său despre iniţierea unei operaţiuni militare în estul Ucrainei!

S-au înregistrat deja primele bombardamente în oraşe cheie de peste Nistru, unele răsunând chiar şi la Chişinău, iar Ministerul Apărării al Rusiei se laudă deja că a distrus operativ tot sistemul de apărare aerian. În această ordine de idei, tot în această dimineaţă Rada de la Kiev a introdus stare de război în Ucraina!

Zelenski a cerut tuturor să rămână acasă după posibilitate, însă mii de oameni deja au intrat în panică şi cu noaptea în cap au urcat în automobile pentru a se deplasa spre vestul ţării. Chiar şi din Kiev se pleacă!

Numeroase imagini care au apărut pe diverse reţele de socializare arată cozile kilometrice deja formate, inclusiv în preajma staţiilor de alimentare, activitatea cărora a fost practic paralizată din cauza fluxului masiv de clienţi, iar unele zvonuri spun că doar în regiunea capitalei Ucrainei combustibilul la benzinăriile publice este pe terminate.

Urmărim subiectele relevante şi revenim cu detalii.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/