(update/foto) Grav accident pe traseul de ocolire a municipiului Comrat, soldat cu trei decese şi un rănit aruncat din mașină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Pulsmedia.md a publicat câteva fotografii de la faţa locului. De asemenea redacţia mai notează, potrivit surselor sale de informaţii, că tânărul în vârstă de 22 de ani, care se conducea automobilul Dacia, ar fi fost un călugăr care slujea la o mănăstire dintr-o suburbie a municipiului Chișinău.

Sursele mai menționează că tânărul avea permis de conducere de aproximativ un an de zile, iar mașina care anterior aparținea unei companii de taximetrie o cumpărase la o săptămână după ce a obţinut permisul. Instalația GPL a fost testată tehnic în luna mai a anului curent.

Persoanele decedate sunt şoferul Daciei, şoferul din Ford (un tânăr de 30 de ani) şi pasagerul acestuia, identitatea căruia nu a fost încă stabilită. Persoana găsită în afara maşinilor este un bărbat de 62 de ani.


Trei persoane au ars și una a fost traumatizată în urma unui accident rutier grav produs puțin după miezul nopții, pe noua centură de ocolire a municipiului Comrat. La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că impactul s-a produs între o Dacia și un Ford Transit, șoferul Daciei ieșind la depășire pe contrasens.

În urma impactului automobilele s-au incendiat. Autoturismul Dacia avea instalație de gaz. În timpul lichidării incendiului, în microbuz au fost depistate cadavrele carbonizate a două persoane, iar în Dacia cadavrul carbonizat al unei persoane.

De către Serviciul medical de urgență a fost preluată și transportată cu diverse traumatisme la spital o altă persoană care a fost găsită lângă automobilele lovite. Aceasta fusese pasager în microbuz, dar a fost aruncată din el în timpul impactului!

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.

Cmentariile sunt închise