Hennessey propune, deocamdată, mărirea cu 70% a puterii noului Ford Mustang Dark Horse

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Hennessey Performance, renumitul producător de autovehicule din Texas și creator de vehicule de înaltă performanță, anunță upgrade-uri pregătite pentru noul Ford Mustang Dark Horse. Pachetul cuprinzător mărește dramatic puterea motorului și îi mai afectează aspectul exterior.

Noul Mustang Dark Horse, deocamdată modelul de top din gama noii generaţii Mustang (S650), a primit un V8 Gen-4 Coyote de 5.0 litri, natural aspirat. Acesta a fost modificat cu o serie de componente preluate de la ultimul Mustang GT500 pentru a produce 507 CP şi 567 Nm de cuplu.

Poate fi cuplat la o cutie manuală Tremec în şase trepte, fie la una automată Ford cu 10 trepte. Indiferent de alegerea transmisiei, Mustang-ul axat mai mult pentru conducerea pe circuite are frâne de performanță Brembo cu mai multe pistoane pe ambele osii.

Tehnicienii cu experiență de la Hennessey au montat pe acest V8 un compresor mecanic de înaltă performanță și un sistem de inducție a aerului cu debit mare, injectoare de combustibil mai performante și o nouă pompă de combustibil. Suplimentar, calibrat cu o actualizare software HPE Engine Management, motorul are să ofere în total 862 CP şi 881 Nm de cuplu!

Pentru a completa actualizarea de ordin tehnic, Ford Mustang Dark Horse Hennessey „H850” a beneficiat de un splitter frontal elegant, praguri laterale și un spoiler posterior, toate din fibră de carbon. La acestea se adaugă un set de jante din aliaj de aluminiu forjat. Se mai pot face şi modificări la suspensie la solicitare, însă nu s-a intrat în detalii la momentul acestui anunţ.

Alte însemne şi inscripţii Hennessey se găsesc pe tetierele scaunelor (în format brodat), pe aripi şi pe hayon. Grafica unică „Heritage” pentru caroserie este opțională.

Modernizările pregătite pentru Ford Mustang Dark Horse sunt susținute de garanția de 3 ani / 36.000 de mile a Hennessey. Producția maşinilor în baza comenzilor va începe din ultimul trimestru al lui 2023.

Cmentariile sunt închise