Hilar! Campionului F1 Max Verstappen nu i s-a permis să conducă un Mercedes-AMG din cauza vârstei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un incident de-a dreptul hilar s-a întâmplat de curând cu triplul campion mondial de Formula 1, Max Verstappen. Aflat în vacanță, a decis să închirieze o flotă de 20 de mașini relativ performante pentru prieteni și familia sa, pentru a le folosi timp de două zile pe Circuitul Internațional Algarve din Portugalia.

Una dintre aceste mașini a fost un Mercedes-AMG GT 4-Door (care poate atinge aproape 320 km/h), cu care firma de închiriere Sixt nu i-ar fi permis lui Verstappen să plece, deoarece asigurarea automobilului interzicea persoanelor cu o vârstă mai mică de 30 de ani să-l ia și să-l conducă.

O sursă a declarat: „Max și grupul de oameni au mers în Portugalia cu trei avioane private pentru o excursie distractivă și au rezervat mașinile pe care le doreau. Când au ajuns la aeroportul din Faro, de unde le-au luat, Max a fost șocat când i s-a spus că nu are voie să conducă Mercedesul pe care și-l dorea.

Este un pilot experimentat de F1, care este obișnuit să se ocupe de mașini puternice, așa că este destul de uimitor să crezi că nu i s-a permis să se urce la volanul acesteia – dar acestea sunt regulile, așa că le-a respectat.”

Verstappen, care are în prezent 26 de ani, nu a putut face nimic decât să dea mașina managerului său Raymond Vermeulen și să plece cu un BMW Seria 5, a cărui viteză maximă e limitată la doar 250 km/h.

Urmare a situației, cei de la Sixt și-au cerut scuze de la tânărul campion, adăugând că în viitor va avea acces liber la orice mașină.

Un purtător de cuvânt Sixt a declarat pentru The Sun: „Angajații partenerului nostru de franciză din Portugalia au respectat doar regulile care apar din motive de asigurare. Pentru a găsi o soluție prietenoasă cu clienții la fața locului, domnul Verstappen a primit un alt vehicul premium.

Cu toate acestea, pot exista circumstanțe speciale care justifică o abatere de la reguli. Acesta fusese un astfel de caz. Ne cerem scuze domnului Verstappen. El poate închiria oricând mașina pe care o dorește de la noi. Nu există, desigur, nicio îndoială cu privire la abilitățile sale de conducere și experiența lui cu mașini puternice.”

Cmentariile sunt închise